Şimdi moda otel konseptli projeler

İstanbul'da son yıllarda karma konseptteki projeler dikkat çekiyor. Otel, ticari alanlar, AVM gibi farklı birimlere yer verilen projeler ihtiyaçları maksimum düzeyde karşıladığı için daha çok tercih ediliyor.

15/01/2018 12:49
Şimdi moda otel konseptli projeler

İşte İstanbul'da yükselen 13 otel konseptli proje:

1-) Aris Grand : İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirilen Aris Grand projesinde alanları 70 ile 170 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. 45 katlı otel konseptinde yükselen projede 310 adet daire ve 18 adet ticari birim bulunuyor.  

 2-) Esenyurt Bey Residence: Beyler İnşaat tarafından hayata geçirilen Bey Residence projesi 5 yıldızlı otel konseptinde tasarlandı.  Esenyurt’ta 19 kat şeklinde yükselen Bey Residence projesi  E6 çevre yoluna sadece 2 dakikalık mesafe inşa ediliyor.  

3-) Piyalepaşa İstanbul: İstanbul Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul projesinin ilk etabında 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da yer alıyor. 

4-) Ahes Misal İstanbul: İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde inşa edilen Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor.

5-) Sea Pearl Ataköy: Kuzu Grup imzasını taşıyan Sea Pearl projesinde 1.401 daire ve otel bulunuyor. Emlakkulisi'nde yer alan habere göre, büyüleyici mimarisiyle göz dolduran Sea Pearl, İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi olarak yükseliyor.  

6-) Şişli Quasar İstanbul: Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. İstanbul Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede 1+1 ile 3+1 arasında daireler yer alıyor

7-) Tahincioğlu Nidapark Bomonti: Nidapark Bomonti projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli'ye bağlı Bomonti'de hayata geçiriliyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan projede rezidans, mağaza, ofis, otel ve meydanlar yer alıyor.  

8-) Emlak Konut Kuzey Yakası: Başakşehir 364 bin metrekare alan üzerinde 10 bloktan oluşan Emlak Konut Kuzey Yakası projesinde konut, ofis, otel, spor tesisi, kongre merkezi gibi alanlara yer veriliyor. Proje "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

9-) Bahçelievler Delta İncirli: Bahçelievler Delta İncirli projesinde 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanı bulunuyor. 

10-) TEM Point: TEM Point projesi, İstanbul Avrupa yakasında Sultangazi'de hayata geçiriliyor. TEM Point projesi 5 blokta 686 daire, otel ve AVM alanından meydana geliyor

 11-) NEF Ataköy: NEF Ataköy projesi, Timur Gayrimenkul imzası ile Ataköy'de konut, ofis, mağaza ve otel olarak yükseliyor. Projede 1.269 konut, 232 odalı otel, 20 bin metrekare mağaza ve 10 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. 

12-) Kağıthane DKY On: Kağıthane DKY On projesi 206 daire, ofis, otel ve dükkanlardan meydana geliyor. Kağıthane DKY On projesinde 1+1,5 ve 2+1,5 daire tiplerine yer verilirken, daireler 58 metrekare ile 86 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.   

13-) Ncadde Ottoman: Ncadde Ottoman, İstanbul Esenyurt'ta Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ncadde Ottoman projesi 249 eşyalı suit daire, 168 home ofis ve 20 mağazadan oluşuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.