Shopping Fest Ankara 6 Haziran'da başlayacak

3. Shopping FestAnkara, 6 Haziran'da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Shopping Fest 6-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

31/12/2019 23:40
Shopping Fest Ankara 6 Haziran'da başlayacak

Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Shopping Fest 6-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Ankara’nın marka değerini yükseltme amacıyla düzenlenen festivalde başkentliler bu yıl da bol eğlence, etkinlik ve ucuz alışveriş imkanı bulacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Alışveriş Festivali (Shopping Fest), 6 Haziran Cuma günü başlayacak.

Ekonomiye can katacak indirimli alışveriş keyfi, konserler, rekor denemeleri, hediye çekilişleri ile yine Başkentlilerin yüzünü güldürmeyi amaçlayan festival 29 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek.

Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali’nin (Shopping Fest) tanıtımı Sheraton Otel’de düzenlenen toplantı ile yapıldı. Ankara Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkanvekili Nail Çimen, ATO Başkanı Salih Bezci ile Festival Organizasyon Komitesi Başkanı Yüksel Tavşan ve çok sayıda sivil toplum örgütü ve sektör temsilcisinin katıldığı toplantıda Başkentlilerin heyecanla beklediği festivalin içeriği hakkında genel bilgiler verildi.

Festival bütçesi 25 Milyon TL

ATO’nun Ankara Büyükşehir Belediyesi ile bir rüyayı gerçekleştirdiğini ve Alışveriş Festivali’nin üçüncüsü için aylar öncesinde hazırlıklara başladığını vurgulayan ATO Başkanı Salih Bezci de festivalin 6-29 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşeceği bilgisini verdi.

Geçen iki festival hakkında bazı rakamsal bilgiler vererek, ulaşılan başarıya dikkat çeken Bezci, bir soru üzerine festival bütçesinin ATO’nun ayırdığı 12.5 milyon lira ve aynı şekilde Büyükşehir Belediyesi’nin ayırdığı 12.5 milyon lira ile toplam 25 milyon lira olduğunu açıkladı.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.