Sheraton Maslak 'Steigenberger İstanbul Maslak' oldu

Sheraton Istanbul Maslak, 20 Nisan'dan itibaren beş yıldızlı Steigenberger İstanbul Maslak olarak hizmet vermeye başladı.

31/12/2019 23:40
Sheraton Maslak 'Steigenberger İstanbul Maslak' oldu

Alman servis mükemmeliyetçiliği ile Türk misafirperverliğini bünyesinde bir araya getiren bu buluşma için, yerel ve uluslararası pek çok büyük şirketin konumlandığı bir finans merkezi olan Maslak tercih edildi. Ancak artık Maslak’ın sadece iş merkezlerinin bulunduğu bir yer olmaktan çıkıp, yaşam ve eğlence bölgesi haline gelmesi ve sadece şehir merkezine değil, İstanbul’un özellikle haftasonları için nefes alma alanları olan İstinye, Belgrad ormanları, Sarıyer, Karadeniz kıyıları gibi bölgelere yakınlığı da bu kararı güçlendiren en önemli etkenlerden biri oldu.

Steigenberger Hotels AG CEO’su Puneet Chhatwal “Avrupa ve Asya kıtalarını birleştiren İstanbul, stratejik konumu ile grubumuzun büyümesinde önemli bir hedefti. Bu birleşme ile Türkiye’yi ziyaret edecek olan misafirlerimize mükemmel Alman servisi niteliğini de artı bir katma değer olarak getirmiş olduk” dedi.

Steigenberger ile yapılan anlaşma ile ilgili olarak Oğuz Serim, “Bu yeni ve heyecan verici gelişme, otelimizin seçkin profilini daha da ileri taşıyacak. Otelimiz, bu yeni kimlik ve yeni marka yapılanması ile, Steigenberger’ın geniş vizyonu sayesinde 21. yüzyıla uygun bir yönetim ve gelişime ulaşacak. İstanbul Maslak’ta böyle bir yeni markayla geleceğe devam etmek bizim için de son derece mutluluk verici bir süreç” diye konuştu.

Cem Kınay da yaptığı konuşmada,"Hedeflerinin bundan sonra öncelikle Maslak’ın gelişen yaşam alanı kimliğini daha da belirginleştirecek şekilde Steigenberger Maslak İstanbul otelini gerçek bir cazibe merkezi haline getirecek bir çok yeniliği hayata geçirmek ve kısa bir süre içerisinde de bu birlikteliği yine böylesine özel lokasyonlar tercih ederek Türkiye’ye yaymak olduğunu belirtti. Tüm otel çalışanlarının da bu yeni kimlik ve marka yapılanması ile motivasyonlarının çok arttığını belirten Cem Kınay, Steigenberger Maslak İstanbul’un bir çekim merkezi haline gelmesini sağlayacak olan bir çok sürpriz yeniliğin de yakında detaylı olarak açıklanacağını ve deneyimlenebileceğini" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.