Sheraton İstanbul Ataköy Hotel yaza hazır

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in Satış &Pazarlama Direktörü Gaye Azami Kurt, deneyimli ve profesyonel kadrodan oluşan Satış & Pazarlama ekibi ile beraber, dinamik bir sezona hazır olduklarını belirtti.

11/06/2019 11:34
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel yaza hazır

Yazın yapmış olduğu aktiviteler ve verdiği hizmetler ile bölgede fark yarattıklarını da sözlerine ekleyen Gaye Azami Kurt , Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de bir otel hizmetinden daha fazlasını verdiklerini , ev rahatlığı ve konforu bir arada sunduklarını sözlerine ekledi.

Şehir merkezinin en yeşil ve sakin bölgesinde bulunan, bununla birlikte önemli alışveriş merkezleri ve tarihi yarımadaya olan yakınlığı ile bilinen Sheraton İstanbul  Ataköy Hotel,  yaz aylarında misafirlerine şehrin içinde tatil keyfi yaşatacak.

İstanbul Havalimanı'na yaklaşık 40 dakika uzak

İstanbul Havalimanından yaklaşık 40 dakikalık bir yolculuk ile varış imkanı bulunan Sheraton Istanbul Atakoy Hotel, merkez otelleri arasında yeni havalimanına ulaşımı en kolay sağlayan otellerden biri konumunda olmaya devam ediyor.

Tamamı deniz manzaralı odaları, otel içinde yer alan yemyeşil bahçesinde eğlenceli ve lezzet dolu piknik organizasyonları, canlı müzik eşliğinde açık hava rum meyhanesi, doğa içindeki yarı olimpik havuz ve kulaç havuzu, uzakdoğulu terapistlerin uyguladığı çok çeşitli masajlar ile  yaza hazır olan Sheraton Istanbul Atakoy Hotel ekibi misafirlerine kalite ve konforu birarada sunacak.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.