Serik'te Ukrayna Zirvesi

Antalya'nın Serik İlçesi'nde Ukrayna Turizm Zirvesi yapılacak. Serik Belediyesi tarafından organize edilen Ukrayna Turizm Zirvesi 10- 14 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

31/12/2019 23:40
Serik'te Ukrayna Zirvesi

Zirveye Ukrayna'dan siyasetçiler, belediye başkanları, turizm dernekleri ve gazeteciler katılacak. Zirvede iki ülke arasındaki turizm ve ticaret hacminin geliştirilmesi için karşılıklı görüşmeler yapılacak.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, ilçedeki zirvelere bir yenisini daha ekleyeceklerini söyledi. MENA Ülkeleri Zirvesi ile başlayan zirveler zincirinin İran, Helal Turizm, Yaş Sebze Meyve İhracatçıları Zirvesi ile devam ettiğini kaydeden Çalık, "Almanya Zirvesi ile yolumuza devam ettik. Tüm bu zirveler etkilerini kısa sürede gösterdi.

MENA ülkeleri zirvelerinin ardından turist sayısı yüzde 10 arttı. Yaş sebze meyve ihracatçıları zirvesinin ardından sadece 3 ay içinde 120 bin ton artış meydana geldi. Ukrayna en çok turisti ağırladığımız ülkelerden biri. Bu zirvenin de turizme katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.