Samsunspor'un borcu otel müdürünü yaktı

Türkiye'deki 19 otelinden biri Samsun'da bulunan Anemon Hotels, Samsunspor'dan alacaklarını tahsil edemeyen otel müdürünü görevden aldı.

12/02/2018 16:03
Samsunspor'un borcu otel müdürünü yaktı

Türkiye genelinde 19 adet oteli bulunan Anemon Hotels'in Samsun'daki işletmesinde yaşanan sorun, otel müdürünün istifaya götürdü. Kayyum yönetimiyle idare edilmeye başlanan Samsunspor'un, Nuri Asan Tesisleri'nin hemen karşısında bulunan Anemon Otel'e olan 22 Bin Lira tutarındaki borcu için, otel müdürünün görevden alındığı öğrenildi.

Samsunspor'dan alacağını tahsil edemediği için istifası istendiği iddia edilen Samsun Anemon Otel'in Müdürü Osman Nuri Şen, konuyla ilgili Samsun Gazetesi'ne konuştu.

YA TAHSİL ET YA DA İSTİFA ET

İddiaları doğrulayan Şen, "Otel genel merkezi, Samsunspor'un borcunu tahsil etmemi istedi. Samsunspor'un yaşadığı ekonomik durumundan bahsederek şuanda bu borcun tahsil edilemeyeceğini belirttim. Bu kez borcun benim tarafımdan ödenmesi istenildi.

Ben de bu ticareti parayı almamak için yapmadığımı, şehrin takımı olduğunu, takım düze çıkdığında tahsil edilmesi gerektiğini belirttim. Bu kez de 'Parayı tahsil edemiyorsan istifa et' dediler. Ben de istifa ettim" dedi.

'ANEMON DAHA ESNEK DAVRANMALIYDI'

Borca ilişkin detay veren Osman Nuri Şen, "Samsunspor'un sezon başından itibaren, teknik direktörlerinin, gelen menajer ve futbolcuların konaklamalarından doğan yaklaşık 22 bin lira tutarında bir borcu bulunuyordu. Otel merkezi bunun tahsil edilmesini talep etti.

Şuanki yaşananan sıkıntılı süreçte hem Anemon Otel'in hem de kulüp yöneticilerinin sorumsuzluğu bulunuyor. Anemon, bu şehirde ticaret yapıyor. Krizde olan bu şehrin takımına karşı Anemon biraz daha esnek davranmalıydı" diye konuştu.

SAMSUNSPOR YÖNETİCİLERİNE TEPKİ

Eski Başkan Erkurt Tutu'ya bu durumu aktardığını da söyleyen Şen, "15 günde bir en azından 500 Lira gibi bir ödeme gerçekleştirmiş olsalardı, hesapta hareketlilik olacaktı. Ben de genel merkezime, (bakın ödemeler gerçekleşiyor) diyebilirdim. Yaklaşık 22 yönetici var kulüpte, hepsi iş adamı, cebinden biner lira verselerdi en azından ben de bugün işimi kaybetmemiş olurdum" dedi.

BAŞKA OTELLER DE VAR

Samsunspor'un şehirdeki bir çok otele borcu da bulunduğunu söyleyen Osman Nuri Şen, "Bu şehirde bir çok otelin Samsunspor'dan alacağı var. Onlar da alacağını tahsil etmeye çalışıyor. Herkes sonuçta ticaret yapmaya çalışıyor"  ifadelerini kullandı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.