Rusya’dan Paloma Hotels’e iki ayrı ödül

Paloma Oceana Resort, Coral Travel’in “Starway World Best Hotels” listesinde yer alırken, Paloma Foresta Resort & SPA da Tophotels.ru’nun en romantik yedinci oteli seçildi

23/03/2018 13:58
Rusya’dan Paloma Hotels’e iki ayrı ödül

Rusya’nın en büyük tur operatörlerinden Coral Travel’in geleneksel Starway World Best Hotels  listesi açıklandı. Paloma Oceana Resort, en iyi 100 otel listesinde yerini aldı.

‘Starway Tourism Awards’ onbeş yıldır dünyanın en iyi acentalarını ve havayollarını ödüllendirmek üzere Coral Travel tarafından veriliyor. 2012 yılından itibaren yüksek kalite standardına sahip otelleri ödüllendirmek için “Starway World Best Hotels” adı altında yeni bir kategori oluşturuldu.

Ödüller MITT Moskova Turizm fuarında gerçekleşen ödül töreninde dağıtıldı

Tatil deneyimi yaşayan turistler, gittikleri tesisler hakkında personel, oda ve otel koşulları, yiyecek ve içecekler, temizlik, çocuk tesisleri, bahçe ve havuz ile eğlenceler ve spor tesisleri skorlaması yapıyorlar.

Ödüle layık görülen oteller ödüllerini Mart ayında MITT Moskova Turizm fuarında gerçekleşen ödül töreninde aldılar. Paloma Foresta Resort & SPA yine misafirlerin oyları ile belirlenen Tophotels.ru’nun Türkiye’nin en romantik otelleri listesinde yedinci sırada yer aldı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.