Robinson ve Jacaranda Grubu'ndan stratejik ortaklık

TUI’nin en prestijli Club Hotel markası Robinson Club Türkiyedeki 5'inci tesisini Jacaranda grupla beraber Belek'te açacak.

31/12/2019 23:40
Robinson ve Jacaranda Grubu'ndan stratejik ortaklık

İşletme anlaşması Robinson Club Genel Müdürleri Bernd Maeser ve Dr. İngo Burmester ile Jacaranda Otelleri CEO su Volkan Şimşek arasında imzalandı. Jacaranda Otelleri CEO su Volkan Şimşek bu anlaşmanın Jacaranda grubu için büyük önem taşıdığını ve grubun Stratejik partnerimiz TUİ ile olan ilişkilerimizi perçinleyeceği ve ilerde daha büyük projelere zemin hazırlayacağını dile getirdi.

Robinson Club Masmavi 2016 yazı sezonunda ‘All İnclusive made by Robinson’ konseptiyle herşey dahil sistemiyle işletilecek ve ana hedef kitlesi olarak ailelere hizmet verecektir.

Jacaranda Grubu CEO su Volkan Şimşek: Robinson bünyesinde uzun yıllar çalıştıktan sonra böyle bir anlaşmaya imza atmanın büyük mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Robinson Club Türkiye Bölge Müdürü Mahmud Var, Robinson Club Masmavi gibi güzel bir tesisi Robinsonun ilk enternasyonal tesisi olarak bünyemize kattığımız için çok mutluyum ve Türkiye’de önümüzdeki yıllarda büyümeye devam edeceğiz dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.