Rezervasyonlarımız artarak devam ediyor

Kemer’de yer alan Meder Resort Hotel'in Genel Müdürü Murat Batihan, tatilcilerin Kemer’e yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, rezervasyonların da artarak devam ettiğini söyledi.

12/04/2018 14:32
Rezervasyonlarımız artarak devam ediyor

Halil Öncü-Kemer

Rus Misafirlerin yoğun olduğu Kemer’e bu yıl Avrupalı misafirn de dönmeye başladığına dikkat çeken Murat Batihan, “Sezonu, Bocce ve Dart Türk Milli takımı ve beraberinde turnuva için Kemer’e gelen 17 ülke milli takımını ağırlayarak açtık. Gerek Avrupa’dan, gerekse Rusya’dan aldığımız rezervasyonlarımız artışları memnuniyet verici düzeyde. Bu da bizi hem memnun, hem de motive" dedi.

Avrupalı turistin Türkiye’ye dönmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu vurgulayan Batihan, "Hem Kemer'de, hem de ülkemizin diğer destinasyonlarında bu artış ivmesinin devam edeceğini düşünüyorum" diye konuştu. 

Kemer çok özel bir bölge

Kemer bölgesinin çok özel bir destinasyon olduğunu ifade eden Murat Batihan, “Kemer, çok tercih edilen bir bölge. Özellikle Rus misafirlerimiz bu bölgeye çok yoğun ilgi gösteriyor. Rusya’dan bu yıl yaklaşık %70 oranında bir doluluk bekliyoruz.  Geri kalan kısmı da iç pazar ve Avrupa pazarı doldurur diye düşünüyorum. Kemer’in başlı başına bir marka olması, tercih edilmesinde en büyük rolü oynuyor.

Buradaki tesislerimiz, turizm adına çok hoş atılımlar yapıyor. Bu sene beklentimiz çok yüksek. Kemer’in tercih edilmesinin en büyük sebebi, doğası ve masmavi denizi. Kemer; tarihiyle, deniziyle, doğasıyla ve birbirinden güzel tesisleriyle, turizm sektörünün en önemli destinasyonlarının başında geliyor" dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.