Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’de dede-torun menüsü

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in roof katında yer alan ve panoromik İstanbul manzarası ile misafirlerini ağırlayan 212 Restaurant, mart ayı süresince misafirlerini “dede-torun menüsü” ile ağırlayacak.

09/02/2018 14:58
Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’de dede-torun menüsü

Otel’in ödüllü şefi Arif Madakbaş ve dedesi yılların usta şefi Halit Madakbaş’ın hazırladığı menüde, birbirinden enfes tatlar misafirlere lezzet şöleni yaşatıyor.

Ödüllü şef Arif Madakbaş ve dedesi usta şef Halit Madakbaş Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in roof katında yer alan 212 Restaurant için çok özel bir menü hazırladı.

Lezzet düşkünlerine unutulmayacak deneyim

Halit Badakbaş’ın yıllar içinde kazandığı tecrübe ve el lezzeti ile Arif Madakbaş’ın füzyon mutfak konusundaki engin bilgisinin harmanlandığı menü Mart ayı süresince lezzet düşkünlerine unutulmayacak bir deneyim yaşatacak.

Menünün başlangıcında sarımsaklı ve tereyağlı kızarmış bazlama ile servis edilecek yoğurtlu bakla çorbası yer alıyor. Menünün ana yemeği ise, misafirlere lezzet şöleni yaşatacak “12 Saat Fırınlanmış Dana Kaburga”.

Gecenin finali ayva ve kabak tatlısından

Ağızda lokum gibi dağılan dana kaburga keşkek ve kök sebzeler eşliğinde sunularak, misafirlerin damakların unutamayacakları bir tat bırakıyor. Geceyi tatlı bir son ile bitirmek için hazırlanan ayva ve kabak tatlısı ceviz ve kaymak ile eşleşerek ziyafet gecesini enfes bir tatla sonlandırıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.