Regnum Carya Real Madrid'le ortak oldu

2014 yılında hizmete giren, 2015 yılında da G-20 zirvesine evsahipliği yapan Regnum Carya Otel, Real Madrid'in futbol okulu açmak için Türkiye'de seçtiği otel oldu.

31/12/2019 23:40
Regnum Carya Real Madrid'le ortak oldu

Antalya'daki toplantıda konuşan Real Madrid Vakfı Bölge Müdürü Andres Muntaner Borrajo, "Burada olmak gurur verici. 70 ülkede açtığımız futbol okulu için güçlü bir ortak bulduğumuz Türkiye'ye geldik. Hedefimiz Real Madrid'in rakibe saygı, takım olmak ve kendini adama gibi değerlerini öğrencilerimize kazandırmak" dedi.

TURİZMDE EKONOMİK DEĞERLER YÜKSELİŞTE

Regnum Carya Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Üstertuna ise, Real Madrid ile yaptıkları anlaşma için, "G-20 gibi dünya liderlerini dev bir zirvede ağırlayan otelimiz bu kez geleceğin Ronaldoları'nın yetiştirilmesine vesile olacak" diye konuştu. Serkan Ünlü imzalı habere göre, dünyaca ünlü İspanyol kulübünün Türkiye'ye gelişini anlatırken ekonomiye de değinen Üstertuna, "Turizm sektörü geçen yıla göre 2017'ye iyi bir giriş yaptı.

Ekonomik değerler 2015 yılına yaklaşacak şekilde yükseliyor. Antalya çabuk toparlandı. İstanbul'daki sıkıntı kongre turizmi kaynaklı ancak birkaç yıl içerisinde toparlanacağını gözlemliyoruz" diye konuştu.

Real Madrid futbol okulu sadece otel müşterilerinin çocuklarına değil, otel dışından 6-17 yaş arası kursiyerlere de açık. Okulda İspanyol kulübünün antrenörleri tarafından haftanın 5 günü eğitim verilecek. Yarın başlayacak eğitimler eylül ayına kadar haftanın beş günü devam edecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.