Recep Arifoğlu, "2017’den umutluyuz"

Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, turizm sektöründe sıkıntıların aşılması için güç birliği yapılması gerektiğini söyledi.

31/12/2019 23:40
Recep Arifoğlu, "2017’den umutluyuz"

Radisson Blu Hotel Kayseri, BW Plus The President Hotel ve BW Citadel Hotel'in koordinatörü olan Arifoğlu turizm sektörünün geleceğini değerlendirdi. 2017'nin ikinci çeyreğinde ülke turizminde toparlanma olacağını belirten Arifoğlu hedef pazar belirleyerek yol haritası çizmenin önemini anlattı.

Arifoğlu "Öncelikle, Avrupa başta olmak üzere batıdaki ülkelerin, Türkiye hakkında son dönemlerde oluşan negatif algısını değiştirmek için daha çok gayret göstermeliyiz. Nitekim ülkemizdeki her bir turizm destinasyonunun, hedef pazarları farklı olabilir. Artaş İnşaat grubu otelleri olarak; Ortadoğu, Rusya, Çin ve Kuzey Afrika pazarlarını hedef pazar olarak belirledik. Bu pazarlarda, çalışmalarınızı sürdürüyoruz."

GÜÇBİRLİĞİ ÖNEMLİ

Bu yıl turizmde yaşanan sıkıntılı günlerin geride kalması için güç birliği yapılmasının önemine değinen Arifoğlu "Devletimiz ile birlikte, özel sektör, STK'lar ve bireyler olarak, daha etkin bir çalışma yürüterek, tanıtım- pazarlama atağına geçmeliyiz" diye konuştu.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.