Ramada Resort Kuşadası & Golf hizmete girdi

Ege Bölgesi’nin önemli tatil beldelerinden Kuşadası’nda 30.000 m2 alan üzerine kurulan “Ramada Resort Kuşadası & Golf, nefes kesen manzarası, ferah odaları, gurme lezzetler sunan restoranları ve arındırıcı SPA’sıyla misafirlerini ağırlamaya hazır.

31/12/2019 23:40
Ramada Resort Kuşadası & Golf hizmete girdi

Yaklaş¬ık 30.000 m2 alan üzerine kurulu, Kuşadası’nın hemen girişinde yer alan Ramada Resort Kuşadası & Golf, zengin botaniği, Ege’ye uzanan sonsuz manzarası ve tertemiz denizi ile dikkat çekiyor. Kuşadası’na yeni bir soluk getirecek olan Ramada Resort Kuşadası&Golf, turizm sektörünün önemli yatırımcılarından Özyer Group’a ait.

Ramada üstün hizmet kalitesinin her noktada hissedildiği Ramada Resort Kuşadası & Golf’te misafirlerin konforuna ve yüzde yüz memnuniyeti her şeyden önce geliyor. Modern mimariye sahip ve farklı ihtiyaçlar için özenle hazırlanmış 850 yatak kapasiteli Ramada Resort Kuşadası, misafirlerine konforun yanı sıra ev sıcaklığını da sunuyor.

İster Ege Mutfağı’nın tadına varın ister İtalyan

Yerel tatlardan ve farklı dünya mutfaklarından lezzetlerin harmanladığı Pertus restoran zengin büfeleri ile dikkat çekiyor. Ege ve İtalyan restoranlarının size sunduğu eşsiz lezzetleri tadarken güneşin batışını izlemek sizi büyülüyor. Bir yandan bu lezzetleri tadıp diğer yandan güneşin kızıl bir top gibi denizin içine batışını izlemek akşam yemeklerinizi şölene çeviriyor.

Ramada Resort Kuşadası’nda hem dinlenme hem eğlence

Hem dinlenmek hem de eğlenmek isteyenler için farklı alternatifler sunan Ramada Resort Kuşadası & Golf’te altı adet havuz bulunuyor. Türkiye’nin yeni tatil adası Ramada Resort Kuşadası & Golf sahip olduğu beş kaydıraklı aquaparkı ile büyükleri çocukluklarına döndürüyor.

Farklı kültürleri gözlemleyebileceğiniz, festival havasındaki değişik showlar ve animasyonlar ile tatillere renk katan Ramada Resort Kuşadası & Golf  Showland’i 1500 m2 alana kurulu.

Eğlenmenin yanı sıra dinlenmek isteyenleri de unutmayan Ramada Resort Kuşadası 800 m2 alana kurulu Spa merkeziyle; Türk hamamı, sauna, farklı masaj çeşitleri, son teknoloji ürünlerin kullanıldığı medical yüz ve vücut bakımı sunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.