Radisson Hotel Group'un sadakat program yenilendi

Radisson Hotel Group'un sadakat programı, Radisson Rewards adıyla yenilendi.

08/03/2018 21:57
Radisson Hotel Group'un sadakat program yenilendi

“Radisson Rewards” sadakat programı, Radisson Hotel Group’un yeni marka kimliği, yeni küresel marka yapısı ve tüketicilere yönelik markalarıyla üye avantajlarını birleştiriyor

Markası yenilenen Radisson Hotel Group, Club CarlsonSM’ın yerine yenilenmiş sadakat programı Radisson Reward’u uygulamaya aldı. Radisson Rewards, otel grubunun yeni kimliği ile uyumlu hale gelecek ve üye avantajlarının marka ve girişimlerin tümüyle birleştirilmesini kolaylaştıracak.

Mevcut üyelerin hesap numaraları ve puan bakiyeleri değişmeyecek

Güncellenmiş program, statünün üyeler için daha erişilebilir olması dahil bazı heyecan verici gelişmelerle birlikte geliyor. Mevcut üyelerin hesap numaraları ve puan bakiyeleri değişmeyecek. Radisson Hotel Group Başkan Yardımcısı ve Küresel Ticari Faaliyetler Müdürü Eric De Neef, yenilenn sadakat programına ilişkin bilgi verdi:

"Radisson ismini programımızın kalbine yerleştirmek, sadakat  programımızın dünya çapındaki marka bilincinin çok hızlı bir şekilde artmasını sağlayacak. Radisson kolayca fark edilebilen, saygı duyulan ve ödüllü ve yenilikçi misafirperverliği temsil eden bir isim.

Üyelerimizle daha güçlü bir ilişki kuracağız

Yenilenmiş programımız ticari ve marka bilinci stratejimizi güçlü bir şekilde geliştirecek ve üyelerimiz ile daha güçlü bir ilişki kurmamızı sağlayacak. Dünya çapındaki marka portföyümüzün tamamında ve tüm pazarlarda, Radisson ortaklığı dünyanın her yerinde üyelerimizin ödüllerini değerli puanlar kazandıkları otellerde kolayca kullanabilmelerini sağlayacak." 

Dünya genelinde 1.100’den fazla faal oteliyle, Radisson Rewards programı üyeleri kendilerine özel fiyatlardan faydalanacak, üst segment odalar, erken check-in / geç check-out imkanlarından yararlanacak ve puanlarını belirtilen Radisson Hotel Group otellerinde ücretsiz konaklama şeklinde kullanmaya varan özel uygulamalardan faydalanacaklar.

Program, Radisson Hotel Group’un Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson ve Country Inn & Suites by Radisson markalarında geçerli olacak.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.