Pera acentelerinden Firuz Bağlıkaya'ya destek

TÜRSAB Başkan adayı Firuz Bağlıkaya, Taksim’de bulunan Divan Otel’de, Pera bölgesindeki acente temsilcileriyle bir araya geldi.

31/12/2019 23:40
Pera acentelerinden Firuz Bağlıkaya'ya destek

Turizm sektörünün kemikleşmiş sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerini sunan Bağlıkaya, 'Değişim'in kaçınılmaz olduğu konusunda, kendisiyle aynı fikri paylaşan meslektaşlarının dertlerini dinledi. Projelerini anlattı. Kaçak acentelerin önüne geçmek için 7/24 çalışacak bir ekip oluşturacaklarının sözünü veren TÜRSAB Başkan adayı Firuz Bağlıkaya, acenta temsilcilerinin vize konusunda yaşadığı zorlukları gidermek için TÜRSAB’da Schengen Ofisleri kuracaklarını söyledi.

Havayollarının, seyahat acentalarının kesmesine müsaade etmediği biletlerin, seyahat acentaları tarafından da kesilmesini sağlayacaklarını belirten Bağlıkaya, her türü satış şekline acentaları da dahil ettireceklerini anlattı.

TÜRSAB’ı komitelerle yöneteceklerini ifade eden Firuz Bağlıkaya, sektördeki paydaşlarla ortak hareket edilmesinin gerekliliğine de değindi. Çağın gerisinde kalan değil, çağa ayak uyduran bir TÜRSAB inşa edeceklerini belirten  Bağlıkaya, toplantıya katılarak 'Değişim Hareketi'ne destek veren meslektaşlarına teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.