Park Inn by Radisson Ataşehir İstanbul açıldı

Carlson Rezidor Hotel Group’un renkli ve dinamik markası Park Inn by Radisson, Türkiye’deki altıncı otelini İstanbul Ataşehir’de açtı.

06/12/2017 14:06
Park Inn by Radisson Ataşehir İstanbul açıldı

Park Inn by Radisson markasının da aralarında bulunduğu Carlson Rezidor Hotel Group, Türkiye'de açılmış olan ve açılması planlanan 24 otel ve 4 bin 600 odadan oluşan bir portföye sahip bulunuyor.

Carlson Rezidor Hotel Group’un renkli ve dinamik markası Park Inn by Radisson, Türkiye’deki altıncı oteli olan Park Inn by Radisson Istanbul Ataşehir otelini hizmete açtı. Carlson Rezidor Hotel Group Orta Doğu, Türkiye & Afrika Kıdemli Bölge Başkan Yardımcısı Tim Cordon, yeni otelin açılışıyla ilgili olarak, “Renkli Park Inn by Radisson markamızın en yeni üyesi olan Park Inn by Radisson İstanbul Ataşehir’i açmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Türkiye için gelişme stratejimizi uygulamaya devam ediyor, lüks otel markamız olan Radisson Blu ile kendi segmentinde lider olduğu İstanbul’da büyümeye devam ediyoruz. Portföyümüzdeki Park Inn by Radisson markası orta ölçekli seyahat edenler için sade ve katma değerli seçenek isteyen seyahatseverler için özel olarak tasarlandı” dedi.

Park Inn by Radisson Istanbul Atasehir’in Genel Müdürü, Mustafa Gültekin de, “İstanbul’un yeni ve gelişen semti Ataşehir’e Park Inn by Radisson’un renkli konseptini getirmekten memnuniyet duyuyoruz. Otel, ideal bir konum sunarken şehir merkezine, havaalanına ve hareketli olan ticaret bölgesine yakın konumuyla ideal bir konaklama sunuyor.

Tutkulu ekibimiz, misafirlerimize mutluluk garantisi ile renkli bir konaklama deneyimi sunmak için büyük bir heyecan duyuyor" diye konuştu.

Park Inn by Radisson, Istanbul Ataşehir, Anadolu yakasının hızla gelişen semti Ataşehir’de bulunuyor. Otelde 127 oda yer alıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.