OTI Holding'ten görkemli 25'inci yıl kutlaması

1992 yılında Antalya’da faaliyete geçen OTI Holding, 25'inci kuruluş yıldönümünü Belek’te gerçekleştirilecek görkemli bir organizasyonla kutlayacak.

31/12/2019 23:40
OTI Holding'ten görkemli 25'inci yıl kutlaması

1992 yılında Antalya’da faaliyete geçirdiği Odeon Tours Yer Hizmetleri şirketi ile turizm sektörüne giren OTI Holding, bugün 18 ülkedeki şirketleri ve senede 3 milyon turiste hizmet veren yapısıyla global turizm endüstrisinin dikkat çeken oyuncularından biri oldu. 25 yıllık gelişimini, yer hizmetlerinin ardından, tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, konaklama, güvenlik ve havacılık alanlarında uzmanlaşarak ve büyüyerek sürdüren OTI Holding, uluslararası arenada önde gelen turizm gruplarından biri olarak anılıyor.

25 yılda 20 milyon turiste hizmet veren OTI Holding, 25.kuruluş yıldönümünü Belek’te büyük bir organizasyon ile kutlayacak. 21 Ekim’de Anadolu Ateşi ve Goran Bregaoviç konserleri ile açılış yapılacak etkinlik kapsamında, 22 Ekim tarihinde Xanadu Resort Hotel’de sektör temsilcileri, bakanlık yetkilileri ve üst düzey yöneticilerin katılımı ile gala yemeği düzenlenecek.

Programa, Almanya Turizm Endüstrisi Federal Birliği (BTW) Başkanı Dr.Michael Frenzel, Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) Başkanı Gerald Lawless, Türkiye’den ve uluslararası turizm otoriteleri, Türkiye, Rusya, Ukrayna, Polonya, İspanya ve Yunanistan’dan basın mensupları, sektör temsilcileri ve Holding’in 36 ülkede çalıştığı partnerleri ile birlikte yoğun bir katılım bekleniyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.