Otel misafirine mobil asistan

Mobil mesajlaşma ve mobil web geliştirme alanlarında 12, mobil uygulama geliştirme alanında ise 8 yıllık deneyime sahip olan Done & Done Labs ekibi, otellere özel bir mobil uygulama geliştirdi.

23/01/2018 14:44
Otel misafirine mobil asistan

Şirketin “Webee” adını verdiği özel mobil uygulama, misafirin oda kapısını cep telefonuyla açmasından konakladığı sürece ihtiyaç duyacağı tüm hizmetleri karşılamasına yardımcı oluyor.

Done İletişim ve Bilgi Sistemleri CEO’su Dr. Özgür Zan, otellere yönelik geliştirdikleri Webee mobil uygulamasının işletmecilere de büyük avantajlar sağladığını hatırlatarak şu bilgileri veriyor: “Mobil uygulamamız sayesinde başlarında Demokles’in kılıcı gibi sallanan TripAdvisor’daki şikayet yorumlarını önceden görüp, şikayete konu olan durum düzeltilebiliyor. Webee’in anket ve geribildirim özellikleri, otelin, TripAdvisor’daki puanını yükseltiği gibi, günlük oda gelirinin de yüzde 11 artmasına yol açıyor.”

Deloitte Technology Fast50 Turkey’den en hızlı büyüyen Altıncı Firma ödülünün yanı sıra birçok ödülün de sahibi olduklarını belirten Dr. Zan, “Geliştirdiğimiz mobil uygulamaya Dubai ve ABD’deki merkezlerimiz aracılığıyla dünyaya pazarlamaya başladık. Türk otellerinin de birer global oyuncu olup, mobil uygulamalardan gerektiği gibi yararlanmasını istiyoruz. Webee mobil uygulamamız iPhone, iPad ve Android üzerinde çalışıyor. Araştırmalar kullanıcıya yarar sağlayan mobil uygulamaların diğerlerinden 4 kat fazla indirildiğini ortaya koyuyor. Otelciler, WeBee ile misafirleriyle etkileşimini 360 derece yönetebiliyor. Bu durum, aracıyı ortadan kaldırdığı gibi, misafirin yüzde 40’a varan ekstra harcama yapmasını kolaylaştırıyor. Misafire de otel hakkında görsel bilgi verip, rezervasyon yapma imkanı sunuluyor. Misafir konakladığı süre boyunca, oteldeki SPA rezervasyonu, odaya yemek siparişi, taksi çağırma gibi tüm taleplerini akıllı telefonundan kolayca yapabiliyor. Otel yönetimi ise özel kampanya ve fırsatlarını misafirin cebine bir mesajla gönderebiliyor.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.