O otel Trump’ı sildi

ABD Başkanı Donald Trump'ın ailesine ait Trump Organization, Manhattan'da bulunan Trump SoHo oteliyle bağlarını kesmeye hazırlanıyor. Trump SoHo oteli, Trump'ın başkan seçilmesi sonrası birçok müşterisini kaybetmiş ve birçok lüks odayı yarı fiyatına sunmaya başlamıştı. Otelin lüks restoranı Koi de, bu yıl başında kapanmıştı.

24/11/2017 00:25
O otel Trump’ı sildi

Trump'ın başkan seçilmesinin ardından otel birçok müşterisini kaybetmiş, beş yıldızlı odalar boş kalmıştı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın ailesi, 11 yıl önce açılışı büyük ses getiren New York'taki Trump SoHo otelinin isim hakkını devretme kararı aldı.

New York Times'ın haberine göre, Trump ailesine ait Trump Organization, 46 katlı ve beş yıldızlı otelin isim hakkını devretmek üzere, otelin sahibi olan yatırım şirketi CIM ile anlaşmaya vardı.

Trump SoHo oteli, Trump'ın başkan seçilmesi sonrası birçok müşterisini kaybetmiş ve birçok lüks odayı yarı fiyatına sunmaya başlamıştı. Otelin lüks restoranı Koi de, bu yıl başında kapanmıştı.

Otelin sahibi olan California merkezli yatırım şirketi CIM oteli işletmeye devam edecek, ancak otel bundan böyle Trump ismini kullanmayacak. Trump Organization da oteldeki faaliyetlerini durduracak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.