Nikki Beach Resort & Spa'da iki yeni atama

Bodrum’un en güzel koylarından Torba’da yer alan Nikki Beach Resort & Spa'nın Genel Müdürlüğü görevine Arzu Topçu Civak, Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine de Sarp Okçuoğlu getirildi.

23/11/2017 15:13
Nikki Beach Resort & Spa'da iki yeni atama

Bodrum’un en güzel koylarından Torba’da yer alan Nikki Beach Resort & Spa'nın Genel Müdürlüğü görevine, daha önce Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da görev alan Arzu Topçu Civak atandı.

14 yıl boyunca turizm sektöründe yer alan ve son olarak The Bodrum by Paramount Hotels & Resort’da görev alan Sarp Okçuoğlu ise, otelin yeni Satış ve Pazarlama Direktörü oldu.

360 derece kesintisiz manzarasına ve mükemmel bir günbatımına sahip Sunset Lounge’dan başlayarak aşama aşama denize doğru akan Nikki Beach Resort & Spa Hotel, Bodrum’un tarihi mimarisine atıf yaparak maksimum iki katlı yapılardan oluşuyor. Nikki Beach’in ana unsuru ve bölgeye özel bir renk olan beyaz ise, tamamlayıcı bir element olarak karşımıza çıkıyor.

Nikki Beach konseptinin temeli olan eğlence ve dinamizm, tamamı deniz manzarasına sahip 76 adet süit ve özel villalarda son teknoloji ürünlerin kullanımı ile kendini gösteriyor. Misafirler gelmeden önce özel mini barını kurma imkanı ile Bodrum otellerinden kendini ayrı konumlandırıyor.

Odalarda yer alan ve misafirin o andaki isteğine göre ayarlayabileceği özel mood ışıklandırma sistemi, yerden tavana kadar uzanan eğlence duvarı, kesintisiz wi-fi ve interaktif TV gibi özellikler çağdaş modernizmin izlerini taşıyor. Otelde, yat sahiplerine de hizmet veren bir de özel iskeleye bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.