Mustafa Yıldızbaş, 11 yıl sonra Çağla Tur’a veda etti

Turizm sektöründeki 20 yıllık çalışma hayatının 11 yılını Çağla Tur ile Stella Turizm seyahat acentesinde çalışan Mustafa Yıldızbaş üstlendiği tüm görevlere veda etti.

31/12/2019 23:40
Mustafa Yıldızbaş, 11 yıl sonra Çağla Tur’a veda etti

TUYED yönetimine bilgi veren Yıldızbaş, bir süre dinlendikten sonra aile şirketi olan madencilik ve inşaat sektörüne işe başlayacağını belirtti. Turizmden kopmayacağını, vizyonu olan bir firmada danışmanlık yapmayı planladığını belirten Yıldızbaş açıklamalarını şöyle noktaladı: “11 yıllık Çağla Tur deneyimimi sırasında bana tahammül eden tüm otelci büyüklerime ve kardeşlerime, turizmin her kademesinde tanıştığım emekçilere ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Mustafa Yıldızbaş kimdir?

1995 yılında, Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek okulunda okurken sırasıyla Kuşadası ile Fethiye’deki otellerde bellboyluk ,santral memuru, resepsiyonis gibi görevlerinde bulunduktan sonra, önbüro müdürlüğü ve satış pazarlama müdürlüğüne terfi etti. 2004 yılı mart ayında Çağla turizm seyahat acentesinde iştirak sahibi olarak göreve başladı. Şirkette operasyon ve kontrat müdürlüğü pozisyonunda 10 sene boyunca çalıştı.  
 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.