Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn'dan 3'üncü yaşa görkemli parti

Akgel Gayrimenkul tarafından, Haliç’in tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’un açılışının 3'üncü yıldönümü, görkemli bir davetle kutlandı.

13/04/2018 13:26
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn'dan 3'üncü yaşa görkemli parti

İş ve cemiyet hayatından misafirlerin katılımıyla gerçekleştirilen kutlama, saat 19.00’da Lobby Lounge & Bar’da canlı piyano dinletisi ile başladı. Ardından Haliç kıyılarının panoramik manzarasına sahip Skydome Lounge & Bar’da başaşçı Ceyhan Aşcıoğlu tarafından hazırlanan lezzetler, canlı müzik eşliğinde konuklara ikram edildi.

3 YILDA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI

Kutlamada bir konuşma yapan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Ahmet Arslan, “Dünyada Altın Boynuz olarak tanınan İstanbul’un tarihi semti Haliç’te yer alan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, açılalı henüz 3 yıl olmasına rağmen, büyük başarılara imza attı.

Otelimiz sadece konaklama hizmetleri değil, etkinlikler için de fazlasıyla talep görüyor. Bu yüzden toplantı salonlarımızın kapasitelerini artırmaya yönelik çalışmalarımız başladı. Mövenpick kalite standartlarını tüm toplantı, ziyafet organizasyonları ve yeme içme gibi önemli hizmetlerde hissetmeniz mümkün” dedi.

Otelin 3'üncü kuruluş yılı şerefine bir konuşma yapan Akgel Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Akgün ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferruh Akgün, “Haliç bölgesinde açılışını gerçekleştirdiğimiz ilk 5 yıldızlı otel projesinde olduğu gibi kolaylıkla cesaret edilemeyen farklı bölgelere de gayrimenkul ile değer katmaya devam ediyoruz. Turizm sektöründe de hem yurt içi hem yurt dışı için yapılmasını planladığımız değerli projelerle de dikkat çekiyoruz” diye konuştu.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.