Molton Hotels yatırım ve işletme odaklı büyüyecek

İstanbul’da 8 otelle hizmet veren Molton Hotels’in Yönetim Kurulu Üyesi Erol Turanlıoğlu, grubun yeni yatırımları ve gelecek planları hakkında bilgi verdi.

31/12/2019 23:40
Molton Hotels yatırım ve işletme odaklı büyüyecek

TURİZM AKTÜEL

Molton Hotels Grubu’na ait kaç otel bulunuyor? Bunlar hangi oteller ve nerede yer alıyorlar?

İstanbul’da  grubumuza ait aktif olarak faliyette olan 9 adet otelimiz var. Molton Bentley, Molton Nişantaşı Suites, Molton Monapart, Molton Şişli, Molton Bosphorus, Tulip By Molton, Rose By Molton, City By Molton ile Türk turizmine hizmet ediyoruz. 2017 yılında hizmete girecek olan Molton Karaköy ile de otel sayımız 9 olacak. Ayrıca Vintage Boats by Molton adı altında teknelerimiz bulunuyor.

Molton Hotels olarak yeni yatırım planlarınız var mı? Hedefinizde kaç otellik bir zincir oluşturmak yer alıyor?

Molton Hotels, management modeliyle çözüm ortağı olma stratejisini benimsiyor. Halen aktif olarak 4-5 yeni projeyle görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa sürede  en az 15-20 otele ulaşmayı planlıyoruz. Türkiye çapında, markamıza uygun her türlü otelin işletmeciliğine açığız. Alt yapımızı ve yapılanmamızı da bu yönde geliştiriyoruz. Dolayısıyla; markamızın hedefi belli, önü açık.

Molton Hotels ile diğer zincir oteller arasındaki farklılıklar  neler?

Molton Hotels olarak diğer otel zincirlerinden en büyük farkımız, local bir marka oluşumuzdur. Ama bu,  İstanbul dışında yatırım planlamadığımız anlamına gelmiyor. Grup olarak stratejimiz; güçlü bir alt yapı oluşturmak ve maliyet ve fayda -değer mantığına daayanan, tamamen ticari verimliliğe yönelik bir işletme yönetim modeli yaratmaktır.  15-80 oda aralığındaki orta ölçekli otellerin verimliliğini artıran güçlü bir çözüm ortağı marka olmak amacını taşıyoruz.

Grup olarak Marmara bölgesi dışında da yatırım yapmayı düşünüyor musunuz?

Grup ve marka yönetimi olarak, İstanbul dışında da her türlü projeye açığız. Büyüme ve yayılma planlarımızı ve ufkumuzu açık tutuyoruz. Yeni iş modelleri geliştirerek Türkiye çapına yayılmayı ve yurt dışına açılmayı planlıyoruz. Uluslarası trendlere uygun bir duruş sergileyen Molton Hotels markasını geliştirmeye devam edeceğiz.

Molton Hotels ne zaman ve bu zincir grubunda kimler bulunuyor? Molton Hotels’i kısaca anlatır mısınız?

Molton Hotels  2012 yılında kuruldu ve ürünün ilk halkası Nişantaşı’nda hizmete girdi. Grubun ortakları arasında turizm’in içerisinden gelen Umut Dülger, İ. Halil Korkmaz, Kaan Çetinkaya, Vadi Karatopraklı ve Erol Turanlıoğlu’ndan oluşmaktadır. Bizler yıllar yılı sektör içerisinde oluşmuş olan birikimimizi bu marka ile pekiştirdiğimizi ve iş ortaklarımızın faydasına sunduğumuzu düşünüyoruz.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.