MITT Moskova turizmcileri umutlandırdı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, MITT Moskova Turizm Fuarı'nın iyi geçtiğini belirterek, mayıs ayından itibaren Rusya'da gelecek turist sayısında artış beklediklerini söyledi.

31/12/2019 23:40
MITT Moskova turizmcileri umutlandırdı

MATSO tanıtım grubu, bu yıl 24'üncü kez kapılarını açan MITT Moskova 2017 Turizm Fuarı'na katıldı. Fuar boyunca stantta görevli MATSO personeli tarafından Manavgat/Side destinasyonu hakkında bilgiler verildi. MATSO'nun Manavgat-Side standı fuar boyunca açık kaldı.

RUS TURİST SAYISINDA BELİRGİN ARTIŞ BEKLENİYOR

MATSO'nun standını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş ile görüştü. Hüseyin Güneş, fuarın bölge turizmi adına çok verimli geçtiğini belirterek Rusya'dan gelecek turist sayısında artış beklediklerini söyledi.

MATSO standının yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Güneş, "Manavgat-Side destinasyonunu güzel şekilde tanıttık. İlgi umutlarımızı yeşertti. Rusya pazarında bu yılın erken rezervasyonlarının 2015 yılının erken rezervasyonlarını geçtiğine dair bilgiler alıyoruz. Mayıs ayından itibaren bölgemize çok fazla Rus turist gelmesini bekliyoruz" diye konuştu.

RUSYA EKONOMİSİNİN İYİ OLMASI TATİLCİ SAYISINI ETKİLER

Güneş, "2014 yılının sonlarında Rusya'da kendini gösteren ekonomik krizin yerini bu yıl iyi bir ekonomiye bırakması da Rusya tatilci sayısının artmasına neden oldu. Rublenin dolar karşısında değer kazanması ve ekonomideki istikrarın etkisiyle, Rusya'dan yurt dışına çıkışlarda bu yıl yüzde 20-30 artış bekleniyor" dedi. (DHA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.