Meeting Point Turkey Muğla için hedef büyüttü

Meeting Point Turkey, 2018 yaz sezonunda Bodrum, Marmaris ve Fethiye’yi yabancı turist için bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

20/02/2018 16:09
Meeting Point Turkey Muğla için hedef büyüttü

Şirket yetkilileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Gürün ile yaptıkları görüşmede ise yeni sezon için planladıkları çalışmaları aktardı ve projeleri için destek sözü aldı.

Türkiye’nin lider destinasyon yönetim şirketi Meeting Point Turkey, 2018 yaz sezonu için ülkenin kıyı şeridi boyunca sürdürdüğü yoğun çalışmalarında Bodrum’a özel bir yer ayırıyor.

Yerli turist için olduğu kadar yabancı pazar için de gittikçe artan bir popülariteye kavuşan Bodrum’da yeni sezonda uygulanacak seyahat kampanyaları ile turizm sezonun Mart – Kasım dönemi boyunca hareketli kalması hedeflenecek.

Hedef Sezonu 8 Aya Çıkarmak

FTI Group Türkiye Direktörü Hicabi Ayhan, Meeting Point Turkey (MPT) COO’su Onur Özer, MPT Ege Direktörü Orhan Kangül, MPT Bodrum Kontrat Müdürü Hakan Alim ve FTI Group bünyesinde bulunan SonnenklarTV’nin Türkiye sorumlusu Ali Büyüksungur’dan oluşan heyet, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Osman Gürün’ü makamında ziyaret ederek kendisi ile 2018 sezonu için planlanan çalışmaları paylaştı.

Bodrum ve Dalaman Havalimanları için yaptıkları ilave uçak anlaşmaları ile bölge turizmini yılın 8 ayı boyunca canlı tutmak hedefinde olan Meeting Point Turkey, böylece bölgeye büyük bir ekonomik katkı sağlamayı da amaçlıyor.

Başkan Gürün’den tam destek

Meeting Point heyetinin yaptığı ziyaretten son derece memnun olan Başkan Gürün ise, Muğla’nın Türkiye’nin en uzun kıyı şeridine sahip ili konumunda bulunması ve kültür, sağlık turizmi gibi çok sayıda alternatife sahip olması dolayısıyla Meeting Point Turkey ile aynı hedefleri paylaştıklarını, bu konuda ihtiyaç duyulan her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını belirtti.

Sundance Resort ve Sundance Suit Hotels Koordinatörü Dr. Yusuf Günaydın da ziyarete katılarak Başkan Gürün ile fikir alışverişinde bulundu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.