Mardan Palace'ta ayrılık

Antalya'nın Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 Milyar Dolara mal edilen Mardan Palace Hotel'in Genel Müdürü Çetin Pehlivan, görevinden ayrıldı. Yerine ise, Selçuk Şentepe yeni genel müdür oldu.

31/12/2019 23:40
Mardan Palace'ta ayrılık

Mardan Palace Hotel'de Cumhur Özen'den sonra 2013 yılında genel müdürlük görevine getirilen Çetin Pehlivan, bu görevinden ayrıldığını açıkladı. Çetin Pehlivan, “2009 yılında yapmış olduğumuz açılış organizasyonu ile yıllar boyunca tüm dünyanın ilgisini Antalya'ya çekmeyi başarıp, hizmet kalitemizden asla taviz vermeyerek de bölge turizmine birçok ilki kazandırdığımız proje ve organizasyonlara ev sahipliği yaptığımız Mardan Palace'taki genel müdürlük görevimden bugun itibari ile ayrılıyorum. Türk turizminin en büyük yatırımlarından birisi olan Mardan Palace'daki görev sürem boyunca başta yönetim kurulu başkanımız Telman İsmailov, tüm çalışma arkadaşlarım, değerli iş ortaklarımız ve çok kıymetli misafirlerimize tarafıma gösterdikleri güven ve destek için çok teşekkür ederim" dedi.

Mardan Palace'ın her daim iyi ve öncü haberlerle gündemde olmaya devam edeceğini belirten Çetin Pehlivan, “Bunun en büyük garantisi bünyesinde bulundurduğu eğitimli ve özverili ekibidir. Bu değerli ekiple beraber 8 yıl geçirmenin büyük hazzını hiç unutmayarak Mardan Palace markasının her zaman destekçisi olacağımı paylaşmak isterim" diye konuştu. Pehlivan'ın yerine ise, Selçuk Şentepe yeni genel müdür oldu. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.