Mandarin Oriental Bodrum'a iki ödül

Mandarin Oriental, Bodrum, dünyanın en prestijli otelcilik ödüllerinden European Hotel Design Awards’da iki ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

31/12/2019 23:40
Mandarin Oriental Bodrum'a iki ödül

Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu’nda 2014 yılında hizmete açılan, Akdeniz’in en lüks resort projesi Mandarin Oriental, Bodrum, 23 Kasım’da Londra’da düzenlenen, dünyanın en prestijli otelcilik ödüllerinden European Hotel Design Awards’da 2 ödüle birden layık görüldü. Türkiye de dahil olmak üzere dünya çapında birçok otelin katıldığı yarışmada, Türkiye’den ödül alan tek otel olan Mandarin Oriental, Bodrum, Architecture – New Build (Mimari - Yeni Yapı) ve Interior Design – Spa&Wellness (İç Mimari – Spa & Wellness) kategorilerinde rakiplerini geride bıraktı. 

Londra Park Plaza Westminister Bridge Otel’de 23 Kasım Pazartesi gecesi düzenlenen ödül törenine, aralarında dünya çapında otel marka ekipleri, turizm yatırımcıları, mimarlar, tasarımcılar ve gazetecilerin de yer aldığı 1000’i aşkın seçkin davetli katıldı. Jürisinde Werner Aisslinger (Studio Aisslinger), Robbie Barch (Gorgeous Group), Jason Holley (Universal Design Studio) gibi otelcilik dünyasının tanınmış isimlerinin yer aldığı European Hotel Design Awards’da, dünyanın en prestijli otellerine toplam 10 kategoride ödül verildi.

Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, dünyaca ünlü İtalyan mimar Antonio Citterio Patricia Viel And Partners’ın eşsiz tasarımıyla, Avustralya’dan Japonya’ya, Amerika’dan Avrupa’ya, Rusya’dan Çin’e kadar dünyanın birçok ülkesinden seçkin konuklarını 2014 yılından bu yana ağırlıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.