M.I.C.E. profesyonelleri bu fuarda buluşacak

Türkiye’nin tek kongre, toplantı ve etkinlik endüstrisi fuarı “ACE of M.I.C.E. Exhibition” 16-18 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ve İstanbul Lütfi Kırdar – ICEC‘de 3.kez MICE profesyonellerine ve tüm etkinlik sektörüne ev sahipliği yapacak.

31/12/2019 23:40
M.I.C.E. profesyonelleri bu fuarda buluşacak

2014 senesinden beri düzenlenen; ulusal ve uluslararası MICE profesyonellerini aynı çatı altında toplayan kongre ve etkinlik sektörünün lider organizasyonu “ACE of M.I.C.E. Exhibition” fuarı önümüzdeki sene 16 Mart tarihinde üçüncü kez kapılarını açacak. 3 gün boyunca B2B görüşmelerin yer alacağı fuarda içerik olarak birbirinden zengin sempozyum, konferans, etkinlik ve network aktiviteleri düzenlenecek. 

Tüm dünyadan MICE profesyonellerini aynı çatı altında toplayan “ACE of M.I.C.E. Exhibition” fuarı 2015 senesinde 25 ülkeden 269 katılımcı, 11.687 ziyaretçi ağırladı. Bu sene 2016 yılında çıtası yükselerek devam eden fuarın ikinci gününde ise  ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödül Töreni sektörün en iyilerini taçlandıracak. Türkiye, Kuzey ve Latin Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya ülkelerinden toplamda 656 satın alıcı ağırlayan fuarda MICE profesyonellerini yeni teknolojiler, sektörün merak ettiği konu ve konuşmacılar ile sürprizlerle dolu etkinlikler bekliyor. 

Türkiye ve Dünya’dan Etkinlik Satın Alıcıları Yeniden Bir Arada…

Türkiye’nin en kapsamlı B2B etkinliği olma özelliği taşıyan “ACE of M.I.C.E. Exhibition 2016”, Türkiye ve dünyadan MICE endüstrisinin önemli firmalarını; kurumsal şirketler, dernekler ve MICE profesyonellerinden oluşan yerli ve yabancı satın alıcılar ile buluşturacak.

“ACE of M.I.C.E. Exhibition” da sizleri hangi yenilikler bekliyor?

•  MICE’ın Kadınları (16 Mart 2016)

Kurumsal firmaların, MICE sektörünün ve cemiyet hayatının önemli ve etkili kadın simalarının ağırlanacağı “MICE’ın Kadınları” isimli panelde kadınların sektöre bakışı, yaşanan problemler, çözüm önerileri ve etkinlik başarı hikayeleri fuara damgasını vuracak.

•  “Speakers’ Corner” (16-17-18 Mart 2016)

3 gün boyunca 15.000 üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak olan fuar alanında kurulu olacak “Speakers’ Corner” konusunun uzmanı birbirinden değerli yerli ve yabancı konuşmacıyı ağırlayacak. Sosyal medya, nöromarketing, hybrid toplantılar, greenmeeting, mobil etkinlik çözümleri, etkinlik teknolojileri ve daha pek çok farklı konudaki oturumlar sizleri bekliyor.

•  Network Parti  (16 Mart 2016)

Yerli ve yabancı satın alıcılar, katılımcı firmalar, konuşmacılar ile basın mensuplarının davetli olduğu Network Parti’de gece boyunca özel şov ve performanslar ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşatılacak.

•  ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödül Gecesi (17 Mart 2016)

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri görkemli töreniyle sektörün en iyilerine ödüllerini teslim edecek. MICE sektörünün aslarının kazandığı ACE of M.I.C.E. ödülleri, 32 kategorinin en iyilerini seçecek.

•  Fuarcılık Sektörünün Geleceği, Sergileme ve Stand Tasarımcıları Derneği Çalıştay ve Zirvesi (18 Mart 2016)

Program kapsamında üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık ve endüstriyel tasarım bölümü öğrencilerinin katılımıyla bir çalıştay düzenlenecektir. Zirve kapsamında ise çok değerli konuşmacıların katılımıyla birbirinden zengin 3 farklı oturum organize edilecektir. Fuarcılık Sektörünün Geleceği; Fuar, Kongre ve Etkinlik Alanlarında (Stand)Geçici Yapıların Tarif Edilmesi; (Stand) Geçici Yapıları İnşa Eden Şirketlerin Kriterlerinin Belirlenmesi başlıklı oturumlarla tüm gün boyunca birbirinden renkli konuşmacıları ağırlayacak programda, fuarcılık sektörü masaya yatırılıyor.

• Üniversiteler MICE Sektörü ile Buluşuyor (18 Mart 2016)

Türkiye’deki 15 köklü üniversitenin Turizm ve Pazarlama İletişimi Fakültesi öğrenci ve öğretim görevlilerinin sektör duayenleri ile bir araya geleceği çalıştay ve interaktif söyleşiler fuara renk katacak. Birçok akademisyeni, etkinlik profesyonelini ve öğrenciyi bir araya getirecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.