LUX Bodrum sezona ödülle başlıyor

Dünya Turizm Oscar’ı olarak kabul edilen World Luxury Hotel Awards’ta, LUX Bodrum, “Doğu Avrupa’nın En iyi Lüks Plaj Oteli” seçildi.

08/03/2018 22:08
LUX Bodrum sezona ödülle başlıyor

İsviçre’de düzenlenen ve Dünya Turizm Oscar’ı olarak kabul edilen  World Luxury Hotel Awards’ta, LUX Bodrum, “Doğu Avrupa’nın En iyi Lüks Plaj Oteli” seçildi.

Mauritius, Reunion Adaları, Maldivler gibi dünya jet sosyetesine hitap eden destinasyonlarda lüksü yeniden yorumlayan LUXın Avrupa ve Türkiye’deki ilk ve tek yatırımı olan LUX Bodrum Resort & Residences, 1 Mayıs’ta başlayacağı yeni sezona, ödüller, başarılar ve yeniliklerle ‘merhaba’ diyecek.

Dünyanın en iyileri arasına girdi

MYC Partners’in geçtiğimiz yıl Mayıs ayında, 70 milyon Dolar’lık yatırım ile Türk turizm sektörüne kazandırdığı LUX Bodrum Resort & Residences, dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden olan Milano’daki A’Design Awards’ta kazandığı gümüş ödülün ardından bu kez de turizm alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan World Luxury Hotel Awards’ta, dünyanın en iyileri arasına girdi.

Otel misafirlerinin oyları ile belirlenen ödüllerde, pek çok uluslararası otel zincirini geride bırakan LUX Bodrum Resort & Residences, “Doğu Avrupa’nın En İyi Lüks Plaj Oteli” olarak belirlendi.

Bu ödüller aynı zamanda Türk turizminin de başarısıdır

Mayıs ayından itibaren yeniden misafirlerini ağırlamaya başlayacak olan LUX Bodrum Resort & Residences’ta yeni sezon yeniliklerini duyurmak için düzenlenen basın toplantısında konuşan MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan,  LUX Grubu'nun Dünyanın En İyi Resort İşletmecisi seçildiğini vurguladı.

Akdoğan, “LUX Bodrum henüz 1’inci yılını dahi doldurmadan iki çok önemli uluslararası ödüle layık görülmüştür. Bu ödüller, sadece LUX Bodrum’un değil; Türk turizm sektörünün başarısıdır” diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.