Lufthansa'ya Avrupa'nın ilk ve tek ‘beş yıldızlı havayolu’ ödülü

Lufthansa, üst düzey servis ve birinci sınıf konforuyla Skytrax ödülüne layık görüldü.

05/12/2017 00:47
Lufthansa'ya Avrupa'nın ilk ve tek ‘beş yıldızlı havayolu’ ödülü

Lufthansa, İngiliz havacılık danışmanlığı uzmanı Skytrax'in ‘beş yıldız’ sertifikasının sahibi olan Avrupa’nın ilk havayolu şirketi oldu. Böylece Lufthansa, bu başarıyı yakalamış olan on havayolu içinde yerini aldı

Lufthansa First Class'ını yıllardır beş yıldıza layık gören Skytrax jürisi, şimdi tüm havayolunu aynı sertifikayla onurlandırdı.

Deutsche Lufthansa AG Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Carsten Spohr, “Bu ödül, Lufthansa'yı dünyanın lider premium havayollarından biri haline getirme yolundaki yoğun çabalarımızın takdir edildiğinin bir kanıtıdır.

Filomuz için büyük yatırımlar yaptık; tüm kabinlerimizi yeniledik, yeni dijital servisler ve yeni Lounge’lar hizmete sunduk; hem yerde hem uçak içinde daha iyi hizmet vermeye başladık. Üst düzey hizmetin kalite ve profesyonel kadromuz ile kombinasyonu, Lufthansa'ya beş yıldızlı havayolu olma statüsü kazandırdı.

Lufthansa'nın her bir çalışanı, özellikle de uçak içinde ve yer hizmetlerinde üstün hizmet sözümüzü her gün yerine getiren meslektaşlarımız, bu ödülle gururlanmalıdır. Beşinci yıldıza sahip olmamızdaki en önemli faktörün, en iyi havayolu çalışanlarına sahip olmamız olduğuna inanıyorum” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.