Komşuya %50 indirim

Kayseri’deki Radisson Blu Hotel Kayseri ile İstanbul’un Tarihi Yarımada bölgesinde bulunan BW PLUS The President Hotel ve BW Citadel Hotel, Artaş İnşaat bünyesinde faaliyet gösteren oteller arasında yer alıyor.

31/12/2019 23:40
Komşuya %50 indirim

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Komşunu Al Gel” kampanyasına, Radisson Blu Hotel Kayseri, BW PLUS The President Hotel ve BW Citadel Hotel katıldı. Grup bünyesindeki 3 otel tarafından, Viyana, Stuttgart, Münih, Berlin, Paris, Amsterdam ve Rotterdam şehirlerinde yaşayan Türk vatandaşları için “Komşunu Al Gel! İstanbul’un turizm elçisi ol!” ve “Komşunu Al Gel! Kayseri’nin turizm elçisi ol!” sloganları ile kampanya başlatıldı. Belirtilen şehirlerde, üç otel ile ilgili sosyal medyada (Facebook ve Instagram) reklam çalışmaları gerçekleşirken, aynı zamanda broşürler dağıtılarak İstanbul ve Kayseri’nin tanıtımı yapılıyor.   

Kampanya kapsamında; Radisson Blu Hotel Kayseri, BW PLUS The President Hotel ve BW Citadel Hotel de, 2017 yılı boyunca tek kişilik & çift kişilik oda fiyatı günlük 59 Euro oldu. Bu noktada, misafirin komşusuna ait ikinci odada %50 indirim uygulanırken, ikinci oda için gecelik fiyat 29,50 Euro olarak açıklandı. Aynı zamanda, düğün ve davet menülerinde %20 indirim fırsatı sunulacak. Best Western Türkiye Ofisi tarafından da, belirtilen şehirlerde, kampanyanın duyurusu sosyal medya ve bültenler aracılığıyla yapılacak.  

Kampanyaya destek veriyor

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak başlattığı “Komşunu Al Gel” kampanyasını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını kaydeden Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, grup bünyesindeki oteller ile tam destek verdiklerini söyledi. Bu gibi kampanyaların olumlu olacağını anlatan Recep Arifoğlu, aynı zamanda SGK primlerinin 1 yıl ertelenmesi ve banka kredilerindeki sorunların çözüme kavuşmasıyla da, sektörün daha hızlı toparlanabileceğini sözlerine ekledi. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.