Kemer'de Kındılçeşme'den Club Med'e uzanan sahil temizliği

Kemer Doğa Dostları Spor Kulübü Derneği ile Club Med Palmiye Tatil Köyü birlikte sahil temizliği organizasyonu düzenledi.

31/12/2019 23:40
Kemer'de Kındılçeşme'den Club Med'e uzanan sahil temizliği

Halil Öncü ( KEMER ) Kemer Kındılçeşme mevkiinden başlayan temizlik kampanyasında otelin Çevre Danışmanlığını yapan Ayel Çevre Danışmanlık’ta yer aldı.Öğrencilerin de katıldığı temizlik boyunca poşetlerce çöp toplandı. Club Med Palmiye Tatil Köyü çalışanları ve departman müdürlerinden Mahir Tur, Ferah Canik ve Burhan Işık ile Ayel Çevre Sahibi Ertunç Demir, Kemer Doğa Dostları Spor Kulübü Başkanı Hasan Aktaş ve doğa gönüllüleri de temizlik kampanyasında yer aldı.

Club Med Palmiye Tatil Köyü Çevresel Konulardan sorumlu Personel Müdür Yardımcısı Mahir Tur yaptığı açıklamasında “ Her zaman olduğu gibi çevreye olan duyarlılığımızı göstermek amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Yapmış olduğumuz organizasyonların mümkün olduğu kadar geniş çaplı olması amacıyla Sivil toplum örgütleri, yerel kuruluşlar, okullarla ve Çevre danışmanı firmamız da dahil olmak üzere koordinasyon içindeyiz” dedi.

Ayel Çevre Danışmanlık Sahibi Ertunç Demir ise yaptığı konuşmasında, “ Club Medler Türkiye’nin en eski otel zincirlerinden bir tanesi. Çevre Danışmanlığını yapmış olduğumuz bu işletmede bizde çevreye olan duyarlılığı daha da arttırmak adına bu organizasyonlarda yer alıyoruz. Club Med’lerin çevreye olan duyarlılığını hepimiz biliyoruz. Bu duyarlılık kapsamında yapılan her türlü faaliyette bizlerde Club Med’e eşlik ederek katkıda bulunmaya çalışıyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.