Kayseri-Düvenönü Holiday Inn için imzalar atıldı

Dünyanın en büyük otel gruplarından InterContinental Hotels Group (IHG), Kayseri-Düvenönü’nde açılacak Holiday Inn için imzaların atıldığını açıkladı.

31/12/2019 23:40
Kayseri-Düvenönü Holiday Inn için imzalar atıldı

Ali Sert Otelcilik, Turizm ve İnşaat’ın IHG ile yaptığı franchise anlaşması kapsamında işletmesini üstleneceği otelin 2016 yılının ilk aylarında açılması planlanıyor.

161 odalı otelde altı toplantı odası, bir spor salonu ve üç masaj odası, panoramik manzaralı teras barı ve lounge’un yanı sıra Holiday Inn’e özgü Açık Lobi alanı bulunuyor.

Holiday Inn Açık Lobi konsepti, klasik lobi formatını resepsiyon, lobi, restoran, bar, lounge ve çalışma salonunun çağdaş bir tasarımla bir araya geldiği açık bir alana çevirerek ziyaretçilerine yepyeni ve özgün bir otel içi deneyimi sunuyor. Açık Lobi konsepti insanların misafirlerine evlerinde gibi hissetmelerini nasıl sağladıkları üzerine yapılan araştırmalar neticesinde oluşturuldu.  Holiday Inn misafirleri yemek yemek, dinlenmek, çalışmak veya eğlenmek için tek bir alanda nelere ihtiyaç duyuyorsa Açık Lobi alanı bunların hepsini en rahat edecekleri şekilde kendilerine sunmak üzere tasarlandı.

Kayseri’nin merkezinde bulunan Holiday Inn Kayseri-Düvenönü, Gevher Nesibe Hastahanesi, Arkeoloji Müzesi ve Ticaret Merkezi gibi kentin önemli kültürel ve tarihi çekim noktalarına ve işyerlerine yürüme mesafesinde ve tren bağlantı noktalarına yakın bir noktada yer alıyor.

IHG Türkiye İş Geliştirme Direktörü Yalın Yaltıraklı, “ Kayseri her geçen gün daha fazla gelişen bir kent. Holiday Inn Kayseri-Düvenönü kent merkezindeki konumuyla turistlere ve iş insanlarına, uygun fiyatlı kaliteli konaklama hizmeti sunacak. Kayseri’deki otelimizin markayı çok iyi temsil edeceğini düşünüyoruz. Ali Sert ve ekibiyle çalışmak için sabırsızlanıyoruz,” dedi.

Ali Sert Otel, Turizmcilik ve İnşaat’ın sahibi Ali Sert ise anlaşmayla ilgili şunları söyledi:“ IHG ile ilk otel işbirliğimizden dolayı çok mutluyuz. Holiday Inn markası turizm sektöründe itibarı çok yüksek bir marka ve bu otelle Kayseri’de konuklarımıza modern ve rahat bir ortam sunacağız.”

Holiday Inn marka grubu tüm dünyada sahip olduğu 3 bin 500 otelle konaklama sektörünün en büyük grubudur. Grubun Avrupa’da hizmet veren 280, yapım aşamasında 36 oteli bulunmaktadır. *

Yaklaşık 100 ülkede dokuz markayla faaliyet gösteren IHG ailesi, seyahatin amacı ister kısa süreli bir kaçış ister iş gezisi ister aile kutlaması isterse yaşam boyu unutulmayacak bir deneyim olsun tüm misafirlerine en iyi hizmeti sunuyor. Tüm IHG otelleri sektörün ilk ve 80 milyon üyesiyle en geniş Konuk Sadakat Programı olan IHG® Rewards Club’da yer almakta. Programa katılım ücretsizdir. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.