Kaya Ramada Plaza Hotel’de yeni atama

Kaya Ramada Plaza Hotel’in Rooms Division Manager görevine Fatih Kartal getirildi.

31/12/2019 23:40
Kaya Ramada Plaza Hotel’de yeni atama

İstanbul’un köklü otellerinden Kaya Ramada Plaza Hotel, yılların verdiği deneyim ve kusursuz hizmet kalitesiyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Deniz ve göl manzaralı farklı konseptlerde toplam 316 odası ve aynı anda 4.500 kişiye hizmet verebilen Kaya Ramada Plaza Kongre Merkezi’nde; farklı büyüklüklerde ve 6.285 m² kapalı alanda toplam 24 salon yer alıyor.

Fatih Kartal, turizm sektöründeki kariyerine Antalya turizm bölgesindeki farklı otellerin Ön Büro departmanlarında görev alarak başladı. Ardından, 2008 yılında Amerika’nın Florida eyaletinde, Orlando World Center Marriott Hotels Yiyecek & İçecek ve Blue Heron Beach Resort housekeeping departmanlarında görev aldı.

Bir süreliğine Türkiye’ye dönen Kartal, 2009 yılı ile 2012 yılları arasında Antalya’da ön büro sorumlusu; 2013 yılında ise Amerika’nın South Carolina eyaletinde, Wyndham Worldwide Hotel Group’un Days Inn Hilton Head Hotel & Suites otelinde Önbüro Şefi olarak çalıştı.

Fatih Kartal Amerika’daki iş hayatının ardından, İstanbul Courtyard By Marriott Hotel’de Night Audit Supervisor görevini üstlendi, sonrasında Kaya Ramada Plaza Hotel’e Duty Manager (PM) olarak transfer oldu. Ocak 2017 itibariyle Kaya Ramada Plaza Hotel’in Rooms Division Manager’ı olarak atandı.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.