KATİD’in başkanlığı görevine Murat Toktaş getirildi

Karadeniz bölgesinde 18 il faaliyet gösteren Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD üyeleri genel kurul için Samsun’da bir araya geldiler.

31/12/2019 23:40
KATİD’in başkanlığı görevine Murat Toktaş getirildi

12 ili bünyesinde barındıran KATİD, üyesi tesis yönetici ve sahipleri Grand Hotel Sheraton’da yapılan 2. olağan genel kurul için bir araya geldiler. Toplantıya Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel’in açılış konuşması ile başladı. Tek liste halinde girilen seçimlerde North Point Hotel Genel Müdürü Murat Toktaş’ın başkanlığında oluşan liste oyların tamamını alarak Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği Başkanlığı’na seçildiler.

3 yıl önce kurulan KATİD kısa süre içinde bölge otelcilerinin çatı örgütü konumuna geldi. Bölgedeki tüm 5 yıldızlı yerli ve yabancı otel zincirlerininde içinde bulunduğu 100’e yakın üyesi bulunan KATİD’in kurucu başkanı ve yeni dönemde tekrar seçilen Murat Toktaş “bölgede yatırım yapan otelciler olarak sesimizi duyuracak sektörel gelişmelerden uzak ve haberdar olmayışımızın eksikliğini çok hissediyorduk. Bu açığı kapatmak ve bölgeninde turizm arenasında önemli yeri olduğunu hissettirmek ve varlığını güçlendirmek için arkadaşlarımızla bir araya gelerek Karadeniz İşlemecileri Derneği’ni kurduk. KATİD şu an Türkiye’de bilinir ve bölgenin tek muhatap STK’sı olarak başta illerimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında, turizm bakanlığında ve turizmin olduğu her ortamda muhatapları tarafında çağrılan ve görüşleri alınan bir yapıya ulaşmıştır” dedi.

Karadeniz bölgesinde bir ilk

Karadeniz bölgesinin tamamında sektörel olarak kurulan ve birlik ve beraberlik içinde yürüyen bir STK yok. Bu konuda bölge otelcileri birçok sektöre de örnek olmuş durumda.

KATİD’in Yeni Yönetim Kurulu

Murat Toktaş - Genel Başkan

Ali Şahin - Genel Başkan Yardımcısı

Onur Bıyıklı - Genel Sekreter

Orhan Kadıoğlu - Sayman

Aslı Poyraz

Leyla Kan

Erdinç Sezer

Denetleme Kurulu

Kadriye Kara - Başkan

Özcan İlarslan- Başkan Yardımcısı

Mustafa Yılmaz

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.