Kartal Hotel yeni sezonu açtı

Kış turizminin en önemli merkezlerinden Bolu Kartalkaya’da bulunan Kartal Otel, yeni sezonu bugün açıyor.

08/12/2017 00:39
Kartal Hotel yeni sezonu açtı

İstanbul’ a 240, Başkent Ankara’ ya ise, 200 km uzaklıktaki Bolu’nun en güzel ve en köklü tesislerinden biri olan Kartal Hotel’in Genel Müdürü Mehmet Korkmaz, yeni sezona iddialı girdiklerini söyledi. Korkmaz, “Kayak yapmak ya da dinlenmek isteyen herkesi Kartal Hotel’e bekliyoruz. Yeni sezon için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Otelimizin bulunduğu bölgede 60 cm kar kalınlığı var ve yağış sürüyor” dedi.

Kayak ve havuz keyfi bir arada

1977-1978 kış sezonunda hizmete giren Kartal Hotel’de 82 oda 260 yatak bulunuyor. Otelde ayrıca, 300 kişinin biranda yemek yiyebileceği yemek salonu, televizyon odası, seminer salonu ve dinlenme salonları yer alıyor.  Kartal Otel Kartalkaya  bünyesinde aynı zamanda kayak ekipmanları kiralanabiliyor. Yıl boyunca aralıksız hizmet veren otelin özel otopark alanını ise, misafirler  ücretsiz olarak kullanabiliyor. Otelde kapalı havuzda yüzme havuzu da bulunuyor.

Ücretsiz Wi-Fi

Kartal Otel Kartalkaya'nın merkezi ısıtma sistemi mevcut olan sıcak odaları ise, tamamen konukların ihtiyaçlarına göre dekore edildi. Tüm odalarda 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi ve havlu, uydu yayınlı televizyon ve klima bulunuyor. Odalarda ve ortak alanlarda Wi-Fi erişimi ücretsiz olarak sağlanıyor.

Kayak keyfine eşlik eden lezzetli yemekler

Kartal Otel Kartalkaya'nın ana restoranında ise, sabah kahvaltıları ve yemekler açık büfe olarak servis ediliyor. Ayrıca otelin bünyesinde arzu eden konuklar için alakart restoran yer alıyor. Yerli içkilerin gün boyu ücretsiz servis edildiği tesis barı, konukların hizmetine açık. Tesiste, tam donanımlı fitness salonunu da bulunuyor. Kartal Otel Kartalkaya'ya en yakın havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.