İşte 2017-2018 sezonunun en popüler tatil destinasyonları

Turizm şirketleri, 2017 ve 2018'de siz seyahat severler için Güney Asya'nın büyülü durağı Hindistan ve içindeki farklı dünyalara davet eden Güney Afrika'nın gözde rotalar olacağını belirtiyor.

31/12/2019 23:40
İşte 2017-2018 sezonunun en popüler tatil destinasyonları

Bir yanda içsel yolculuğun, mistik arayışların ve kalabalıkların Güney Asya'daki varış noktası Hindistan; öteki yandan safarinin, vahşi doğanın, eşsiz okyanusun, upuzun ve zorlu bir tarihsel geçmişin dünyası Güney Afrika. Türkiye'nin seçkin turizm şirketleri 2017 ve 2018 yılında, sizleri bu iki büyülü dünyayı keşfe çağırıyor.

Gandi'nin ülkesinde içsel dünyanıza bir yolculuk

Farklılıkların bir arada vücut bulduğu, her köşesinde kendine özgü ruhunu yansıtan, barış ve huzuru arayanların varış noktası Hindistan, her ziyaretçisinde özel bir tat bırakan nadir duraklardan. Özgün dokusuyla bu sene de seyahat severlerin gözdesi olan Güney Asya'nın bu büyülü dünyası, yüzyıllardır çeşitli kültürlerin, dillerin ve inanışların ortak noktası olması, zorlu sömürü geçmişi ve pasif direnişin tarihsel simgeselliğiyle ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

Tek bir kıtada dünya turuna hazır mısınız?

Güney Afrika turları; uçsuz bucaksız çölleri, safarisi, vahşi doğası, Ümit Burnu, eşsiz şarapları, birçok kültürü ve sömürü geçmişinin etkisiyle sahip olduğu metropol noktaları sayesinde sizleri tek bir rotada vahşi doğayla, halklarıyla ve lüks tüketimle buluşturmayı hedefliyor.

2017 ve 2018'de öne çıkacak Hindistan ve Güney Afrika rotaları ile ilgili açıklamada bulunan Gazella Turizm Yurtdışı Turlar Müdürü Mehmet Can Büyükmil, konuyla ilgili şunları söyledi: “2016 yılının son çeyreğinden itibaren özellikle bu iki destinasyona çok yoğun bir talep olduğunu görüyoruz. Büyük yüzölçümlerine ve kültürlere sahip bu iki ülke, farklı deneyim imkanlarıyla birçok kültürü bir arada keşfetmeyi sevenlerin gözdesi. Gezginlerden gelen talep doğrultusunda biz de 2017 ve 2018 yılının ana stratejilerini bu iki bölge üzerine konumlandırdık.”

BinRota Marka Müdürü Kaan Şaf, yolcu anketleri analizine bakıldığında en çok gidilmek istenen ilk beş destinasyon içinde Hindistan ve Güney Afrika'nın yer aldığını belirtti ve ekledi: “Hindistan'ın ziyaretçilerini kendine bağlayan, defalarca gitme arzusu yaratan özelliği tartışılmaz. Güney Afrika ise; dünyada birçok farklı aktiviteyi aynı bölgede deneyimleyebileceğiniz, ailece çocuklarınızla çok güzel vakit geçirebileceğiniz bir tatil rotası. Ücretlerden bahsetmek gerekirse Hindistan'ı 999 USD'dan, Güney Afrika 1.690 USD ‘dan başlayan çok uygun fiyatlarla pazara sunabiliyoruz.”

Pronto Tur Genel Müdür Yardımcısı Derya Kesman, 2017 ve 2018'de öne çıkartacakları bu destinasyonlar ile ilgili şu ifade bulundu: “Tatil alışkanlıkları değişen seyahatseverler, artık her fırsatı değerlendirerek gezi planı yapmakta. Talepteki bu artış, gidilecek rotaların da zenginleşmesini sağlıyor. Merak edilen yaşamlar ve farklı deneyimler yaşama isteğiyle doğa, tarih ve kültür cümbüşü sayılan Güney Afrika ve Hindistan turları oldukça revaçta.”

Setur Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim Özaltay ise, “Güney Afrika her geçen yıl popülerliğini artıran destinasyonların başında geliyor. Hindistan ise kişide adeta bir film setindeymiş izlenimi bırakıyor” dedi.

Jolly Tur Yurtdışı Turlar Direktörü Tolga Tekin, her iki destinasyonun da her insanın hayatında en az bir kere görmesi, deneyimlemesi gereken yerler olduğunu belirtti ve ekledi: “Dünyada hiçbir yerde tanık olamayacağınız bir mozaiğe ev sahipliği yapan bu iki coğrafyada kaşifleri onlarca sürpriz bekliyor. Ülkemizde son yıllarda moda olan bu iki destinasyon aslında halen hak ettiği ilgiyi göremiyor. Geçmişe göre çok daha makul rakamlara alınabilen bu turların bu sene çok daha rağbet göreceğine inanıyoruz.” 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.