İstanbul Türkiye’nin en büyük marka değeri

İstanbul The Ritz Carlton Otel Genel Müdürü Can Göktaş, "Türkiye’deki turizm potansiyeli olan her şehrin ayrı bir tanıtım programı olması gerekir" dedi.

31/12/2019 23:40
İstanbul Türkiye’nin en büyük marka değeri

İstanbul The Ritz Carlton Otel, “Dünya Turizm Günü” münasebetiyle özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Otelin Genel Müdürü Can Göktaş yurtdışında kasıtlı olarak kötü bir Türkiye algısı yaratıldığına dikkat çekti. Türkiye’deki turizm potansiyeli olan her şehrin ayrı bir tanıtım programı olması gerektiğini dile getiren Göktaş, şunları söyledi:

“Kongre turizmi Türkiye için çok önemli. Antalya’ya gelen turist 500 dolar harcıyorsa, kongre için gelen bir misafir 5 bin dolar harcıyor. İstanbul genelinden konuşacak olursak mutlaka şehre özel, kongre ve tarih turizmine yönelik tanıtımlar gerçekleştirilmeli. İstanbul Türkiye’nin en büyük marka değeri. Türkiye’deki turizm potansiyeli olan bölgelerin belirlenerek bu bölgelere özel tanıtım programlarının hayata geçirilmesi gerekir. Karadeniz bölgesi turizmde Türkiye’nin yükselen yeni değeri olabilir. Bölgenin dokusu korunarak yeni bir turizm hacmini gerçekleştirebiliriz.” 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.