İstanbul Legoland açıldı

Legoland Discovery Centre İstanbul'da açıldı. Doğu Avrupa ve Türkiye'de ilk defa hayata geçen Legoland, meraklılarını bekliyor.

31/12/2019 23:40
İstanbul Legoland açıldı

Legoland Discovery Centre İstanbul'da açıldı. Doğu Avrupa ve Türkiye'de ilk defa hayata geçen Legoland, meraklılarını bekliyor. Açılışta, Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Tursab Başkanı Başaran Ulusoy, Merlin Entertainment’ ın yeni açılışlardan sorumlu yöneticisi Craig Dunkerley ve LEGOLAND Discovery Centre İstanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner hazır bulundular.

ÇOCUKLU AİLELER İÇİN İDEAL ORTAM

Açılan Merkezin simgesi olan ve Forum İstanbul’un girişine konulan LEGO parçalarından yapılmış 6 metrelik dev zürafa Zarife ziyaretçileri karşılarken, (AÇEV) Anne Çocuk Eğitim Vakfı’ndan gelen çocuklar rüya gibi bir dünya ile tanıştırmanın mutluluğunu yaşadılar.

LEGOLAND Discovery Centre İstanbul, ve tüm şehre insanların ailece eğlenecekleri yeni bir merkezi kazandırmanın heyecanını yaşıyor. 30 Temmuz’da Forum İstanbul AVM’de açılan LEGOLAND Discovery Centre, LEGO hayranları için muhteşem fırsatlar sunuyor. 3.000 m²’lik bir alana yayılan LEGOLAND Discovery Centre İstanbul, sunduğu eğlenceli ve öğretici etkinliklerle 3-10 yaş arası çocuklu aileler için ideal bir ortam oluşturuyor. Açılışın ilk günü (AÇEV) Anne Çocuk Eğitim Vakfı’ndan gelen çocuklar diğer çocuklarla birlikte büyülü bir dünyanın parçası olmanın mutluğunu yaşadılar.

TÜRK TURİZM'İ İÇİN SON DERECE ÖNEMLİ

Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet yaptığı konuşmada İstanbul’un LEGOLAND Discovery Centre gibi yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirtirek, “İstanbul artık bir marka şehir haline geldi ve Büyük Şehir Belediyesi olarak bu tür yatırımları her zaman destekliyoruz. Çünkü bu tür yatırımların hepsi İstanbul markasına hizmet ediyor” dedi.

Başaran Ulusoy ise “LEGOLAND Discovery Centre’ın Türkiye’ye gelmesi Türk turizmi için son derece önemli. Bu tarz merkezler yurt dışından ülkemizi ziyaret eden turistler açısından büyük önem taşıyor ve gelen turist sayısını artırıyor” şeklinde konuştu.

Açılışta Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Tursab Başkanı Başaran Ulusoy, Merlin Entertainment’ın yeni açılışlardan sorumlu yöneticisi Craig Dunkerley de hazır bulunurken, LEGOLAND Discovery Centre

İSTANBUL GENEL MÜDÜRÜ SARPER HİLMİ SUNER ŞUNLARI SÖYLEDİ:

“Bu eğlenceli maceraya ilk girişlerinde ziyaretçilerimiz 2 milyon LEGO® parçasıyla dolu bir dünyayla karşılaşacaklar. Ayrıca ziyaretçiler 4D sinema ile yepyeni bir deneyim yaşayacaklar. LEGOLAND Discovery Centre İstanbul’da Master Model Builder’dan LEGO sırlarını öğrenebilir, MINILAND’de İstanbul ve dünyadan sembol yapıtları görebilir ve çok daha fazlasını deneyimleyebilirsiniz. LEGOLAND Discovery Centre’da anne babaların ve çocuklarının bir arada eğlenebilmesi için her şeyin düşünüldüğü bir merkez olarak hizmete girdi.”

LEGOLAND Discovery Centre İstanbul Genel Müdürü Sarper Suner, “Istanbul, çok sayıda uluslararası şirketin bir arada bulunduğu bir kesişim noktası haline geldi. Biz de Türkiye ve Doğu Avrupa’da eğlence sektörünün merkezinde bulunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bizim öncelikli amacımız, ziyaretçilerimize dev bir LEGO kutusuna atlamış hissini yaşatmak. LEGOLAND Discovery Centre İstanbul’un, anne babaların ve çocuklarının bir arada eğlenerek unutulmaz anılar elde edecekleri bir yer olmasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.