İstanbul'a fark katan otel...

İstanbul Taksim’de geçtiğimiz yıl hizmete giren Hotel La Villa, konuklarının beklentilerine en üst düzeyde cevap vermek için her türlü konaklama konforuyla donatılmış olarak hizmet veriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul'a fark katan otel...
HASAN ARSLAN

Ünlü mimar Sinan Kafadar tarafından etnik mimari tasarım felsefesi ve Türk konukseverliğinin eşsiz kombinasyonunun  harmanıyla, şehrin entellektüel yapısına uygun olarak baştan sona yenilenen otel, modern ve zarif siluletiyle İstanbul’a  fark katıyor. Hotel La Villa’nın Genel Müdürlüğü’nü, deneyimli turizmci  Ali Büyükçakar yürütüyor. Büyükçakar, İstanbul turizminde Hotel La Villa farkını Turizm Aktüel’e anlattı.


İstanbul Taksim'de geçtiğimiz yıl hizmete giren Hotel La Villa'nın Genel Müdürlüğünü deneyimli turizmci Ali Büyükçakar yürütüyor.

Misafirlerine business otel ayrıcalığını da yaşatan otelin, teknoloji ve konforu birlikte sunduğunu belirten Ali Büyükçakar, “ İş dünyasının plazalarına, şehir merkezine ve eski İstanbul'daki tarihi mekanlara eşit uzaklıktaki konumumuz, rahat ve modern sekilendirilmiş iç mimari dizaynımız ile misafirlerlerimize teknoloji ve konforu birlikte sunuyoruz” dedi.         
         


Otelde, konukların beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarlanmış, fonksiyonellik ve zarafeti bir araya getiren  14 standart oda ile 14 club odanın bulunduğunu söyleyen Büyükçakar, “ Her detayında sade, şık ve huzur verici bir ortam yaratılan 21 metrekarelik standart odalarda çalışma masası, diz üstü bilgisayarınızı dahi koyabileceğiniz oda içi kasanın yanı sıra ,hızlı kablosuz Internet de dahil olmak üzere tüm detaylar düşünüldü. Odalarda , kumandalı genel ısıtma, yangın ve duman dedektörü, direk telefon, banyo, uydu yayını, minibar, saç kurutma makinesi, LCD TV bulunuyor. Oda servisi  de her gun 24 saat hizmetinizde” diye konuştu.



Ali Büyükçakar , Hotel La Villa’nın oda özellikleri de şu şekilde sıraladı: “Fransız balkon,  doğal tütsülenmiş beyazlatılmış meşe parke,  yatak odalarında ve banyolarda gizli ışıklandırma,  yansıma önleyici panoramik pencereler, 40db ses geçirmez ortam,  aydınlatma ve temizlik hizmetleri için yatak yanı kontrol paneli ve kapı zili, elbise dolapları içerisinde otomatik aydınlatma,  ışık geçirmez black out perdeler,  King Koil Pappilon Rose antibakteriyel ve ekstra omuz destekli özel yapım yatak,  kaz tüyü yorgan & yastıklar,  özel tasarım tekstil ürünleri , özel tasarım vinil ve seramik kaplı banyolar, fotosel mozaik kaplı yağmur duş,  buharlaşma önleyici gizli ısıtma ve aydınlatma,  banyo telefonu ve ses sistemi,  banyolarda acil durum çağrı sistemi,  Molton Brown kişisel banyo ürünleri, lüks bornoz & terlikler,  saç kurutma makinası ve makyaj aynası,  özel tasarım mobilyalar, 200 kanal seçeneğiyle 40” Philips interaktif IP LCD Satellite TV.”



Hotel La Villa’nın restorantıyla da iddialı olduğunu belirten Genel Müdür Ali Büyükçakar, “Yaşayan metropol İstanbul'daki  dünya ve Türk mutfaklarından yenilikçi ve yaratıcı lezzetlerin keyfini, La Villa Restaurant ile çıkarabilirsiniz. La Villa Restaurant, Dünya Aşçılar Birliği (WACS'ın) juri üyesi 25 madalya sahibi executive chefi Volkan Çengel öncülüğünde,  yaratıcı ekibinin hazırladığı birbirinden lezzetli dünya mutfaklarından seçme lezzetleri ile damağınıza keyif verirken, mükemmel ferah tasarımı, titiz servis personeli, keyifli zaman geçirebileceğiniz bir mekan.



Sabahları enerji verecek bir kahvaltı ile güne merhaba demek isteyen, bunun yanında yoğun iş temposundan uzaklaşarak lezzetli bir öğle yemeğinin tadını çıkartmaktan hoşlanan misafirler için en uygun ortam” dedi.
 
 
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.