Intercontinental istanbul'a iki yeni ödül

'Geleceğimizi Şekillendiren Yıldızlar' sloganıyla Atina'da, InterContinental Athenaeum Athens'te 1000'den fazla otel sahibi ve yöneticisinin katıldığı ödül töreninde, Ceylan Holding tarafından işletilen InterContinental İstanbul Yiyecek & İçecek Mükemmellik Ödülü ile onurlandırılırken, otelin genel müdürü Fatih Şenuslu da Yılın Genel Müdürü Ödülü'nün sahibi oldu.

31/12/2019 23:40
Intercontinental istanbul'a iki yeni ödül

InterContinental Hotels Group (IHG) tarafından geleneksel olarak iki yılda bir düzenlenen IHG Avrupa Konferansı'nda gelecek dönemki şirket vizyonu aktarılırken, grup bünyesindeki otellerin performanslarının değerlendirildiği ödüller de 4 Kasım 2014 tarihinde sahiplerini buldu. 'Geleceğimizi Şekillendiren Yıldızlar' sloganıyla Atina'da, InterContinental Athenaeum Athens'te 1000'den fazla otel sahibi ve yöneticisinin katıldığı ödül töreninde, Ceylan Holding tarafından işletilen InterContinental İstanbul Yiyecek & İçecek Mükemmellik Ödülü ile onurlandırılırken, otelin genel müdürü Fatih Şenuslu da Yılın Genel Müdürü Ödülü'nün sahibi oldu.

InterContinental İstanbul Genel Müdürü Fatih Şenuslu, Avrupa'daki 635 IHG otelinin genel müdürleri arasında yapılan değerlendirmede, kâr arttırıcı ve müşteri memnuniyeti odaklı olağanüstü performansı, zorlu koşullar altında gösterdiği üstün liderlik vasıfları ve çalışanlarına verdiği pozitif destek sebebiyle, IHG Avrupa CEO'su Angela Brav tarafından IHG'nin Yılın Genel Müdürü Ödülü ile onurlandırıldı. Kurum kültürüne yansıyan tüm çabasının, çalışan memnuniyeti değerlendirmelerindeki olumlu sonuçları da paylaşıldı.

Dünyanın en büyük oteller zinciri olan ve bünyesinde 4700'den fazla otel barındıran InterContinental Hotels Group'un, otel misafirleri tarafından genel servis kalitesi göz önüne alınarak gerçekleştirilen misafir memnuniyeti anket sonuçlarına göre verdiği ödüllerde, her misafirine hitap eden çeşitlilik, servis anlayışı, çarpıcı yiyecek & içecek alanları ve çalışanlarının yüksek hizmet kalitesiyle InterContinental İstanbul Yiyecek & İçecek Mükemmellik Ödülü'nü kazandı.

25 yıldır Türk turizm sektöründe öncü rol oynayan Ceylan Holding tarafından işletilen InterContinental İstanbul, sunduğu kaliteli hizmetle yıllardır Yılın Oteli ve Kalite Mükemmellik başta olmak üzere birçok farklı ödüle layık görülmüştür.

2016 yılında Türkiye'de ilk defa düzenlenecek olan IHG Avrupa Konferansı ve ödül törenine, tüm dünyadan 1000'den fazla otel sahibi ve yöneticisi ile IHG Dünya başkanı, Avrupa başkanı, başkan yardımcıları ve otel genel müdürleri katılacaktır.

Ceylan Holding'in çabaları ve katkıları neticesinde iki yılda bir düzenlenen IHG Avrupa Konferansı ve Ödül Töreni'nin 2016 yılında İstanbul'da yapılması sağlanmış olup, InterContinental İstanbul Otel de bu önemli organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşamaktadır.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.