ICCA Kongresi için geri sayım başladı

ICCA Kongresi Antalya'da yapılacak. Dünya kongre ve toplantı turizmine yön veren profesyoneller Antalya'da buluşacak.

31/12/2019 23:40
ICCA Kongresi için geri sayım başladı

Antalya'nın 4 yıl önce Meksika'nın Monterey ve ABD'nin Houston kentleri ile yarıştığı adaylık süreci ile, büyük çabalar sonucu almaya hak kazandığı Uluslararası Kongre ve Konvansiyon Birliği (ICCA) 53. Kongresi 1-5 Kasım tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek. Kongreye 96 ülkeden 1000'e yakın kongre ve toplantı turizmi profesyonelinin katılması bekleniyor. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Kongre Bürosu (ACB) Başkanı Çetin Osman Budak, organizasyonunun Antalya ve Türkiye'nin tanıtımı için büyük önem taşıdığını vurguladı.

ANTALYA'DA BİR İLK

ICCA'nın 96 ülkeden binin üzerinde üyesi ile uluslararası toplantı endüstrisinin çatı örgütü olduğunu belirten Budak, "Antalya'nın 'Dünya kongre turizminde ben de varım' diyeceği bu organizasyon için tüm çalışmalar tamamlanmak üzere" dedi. Budak, Antalya'nın İstanbul'dan 21 yıl sonra bu kongreyi kazanarak, başka bir ilke daha imza attığını söyledi.

YENİ ADAYA DESTEK

Antalya'daki kongrede ICCA'nın gelecek dönem başkanının da seçileceğini belirten Budak, başkanlık için yarışacak 3 adaydan birinin Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce olduğunu söyledi ve Boyce'nin seçilmesi durumunda Türkiye ve Antalya için çok avantajlı bir dönem başlayacağına dikkat çekti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.