IATI'den oteller için ücretsiz dijital pazarlama seminerleri

Lider online seyahat platformu IATI, Türkiye'deki oteller için ücretsiz dijital pazarlama seminerleri başlatıyor. İlki 24 Aralık Çarşamba günü Rixos Sungate otelde yapılacak olan seminerler ihtiyaca göre nisan ayına kadar tekrar edilecek.

31/12/2019 23:40
IATI'den oteller için ücretsiz dijital pazarlama seminerleri

Seminerlerde günümüz seyahat pazarlamasının ayrılmaz bir parçası haline gelen dijital pazarlama teknikleri tüm yönleriyle otelcilere tanıtılacak ve bu tekniklerden yararlanarak otelcilerin satış ve gelirlerini nasıl artıracağı üzerine durulacak. Seminerlerde ayrıca IATI ürünlerini kullanarak satışlarını artıran oteller başarı hikayelerini anlatacak ve tecrübelerini paylaşacaklar.

Seminerle ilgili açıklamalarda bulunan IATI Konaklama Bölümü Direktörü Bahadır Gerçek, online satışların yılda 400 milyar USD 'lık bir kapasiteye ulaştığını belirtirken, amaçlarının Türkiye'deki otellerin de bir an önce bu pazardan etkin bir şeklide pay almasını sağlamak olduğunu belirtti. Seminerlerde dijital pazarlama hakkında tüm tecrübelerini otellerle paylaşacaklarını ifade eden Gerçek, bu seminerlerin sektördeki büyük bir eksikliği tamamlayacağının altını çizdi.

Ücretsiz seminerlerde online seyahat sektörünün dünyadaki ve Türkiye'deki konumu hakkında bilgiler verilecek, dijital pazarlama faaliyetlerini içeren tüm etkenler detaylıca incelenecek ve otellerin dijital pazarlama yönetimiyle gelirlerini nasıl arttıracağı gerçek örneklerle sunulacak. Seminerlerde ayrıca Google ve Tripadvisor yetkilileri de sektör hakkında bilgiler verecek.

Seminer Programı

A- Online Trafik Kanalları Yönetimi

1- Ücretsiz Trafik - SEO - (Arama Motoru Optimizasyonu)

2- Paralı Trafik - SEM - Arama Motoru Pazarlaması (Google Adwords, Yeniden Pazarlama)

3- Metesearch Kanalları

- Google Hotel Finder

- Tripadvisor İş Çözümleri : Tripconnect, Business Listing, Direct Buy

- Trivago

- Diğer Metasearch Kanalları

B- E-Mail Pazarlaması

C- Ortak Satış Kanalları

D- Sosyal Medya Pazarlaması ve Yönetimi

- Facebook

- Twitter

- YouTube

- Linkedin

- Blog

E- CRM - Repeating Müşteri Yönetimi

F- HWEB ile Online Pazarlama

G- Mobil Satış ve Pazarlama Kanalları


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.