IATI'den Global İşbirliği Anlaşması

Dünyanın önde gelen global dağıtım sistemlerinden Travelport - Galileo (NYSE:TVPT) ile Türkiye ve yakın coğrafyanın lider online seyahat platformu IATI, "Global İşbirliği Anlaşması" imzaladılar.

31/12/2019 23:40
IATI'den Global İşbirliği Anlaşması

Umman, Muskat’ta imzalanan ve her iki tarafa da önemli ekonomik avantajlar sağlayan anlaşma çerçevesinde iki firmanın ürün ve teknoloji alanındaki işbirliklerinin kapsamı daha da genişliyor. IATI ve Travelport  daha önce de IATI’nin faaliyet gösterdiği 51 ülke için işbirliği anlaşması imzalamışlardı. İmzalanan bu anlaşma ile iki şirket IATI’nin faaliyet gösterdiği tüm 62 ülkede işbirliği yapacak.

180 ülkede 4000 çalışanı ile seyahat firmalarına dağıtım, teknoloji, ödeme ve mobil sistemler sunan Travelport 2016 yılının sonunda 2,4 milyar USD ciroya ulaşmıştı. 

Türkiye, Avrupa, Rusya, BDT ülkeleri ve Ortadoğu başta olmak üzere 62 ülkede en yaygın kullanılan Online Seyahat Platformu olan IATI, Acente sistemi, Aerobilet ve HWEB markaları ile seyahat sektöründe hizmet veriyor.

30 bin acentesi ile günde 20 binden fazla seyahat işlemi gerçekleştiren IATI aynı zamanda havayollarının lider  acentesi ünvanını elinde bulunduruyor. Türkiye’nin "En Global 100 Şirketi" arasında yer alan IATI, 2016 yılında da cirosunu en fazla arttıran turizm şirketi olmuştu. 1 Milyar TL'yi aşan cirosu ile IATI, Fortune 500 listesinde 176. sırada yer alıyor.  IATI’nin yıl sonu cirosunun 2 milyar TL’ye ulaşması bekleniyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.