Hilton'un yeni oteli nerede açılıyor?

Hilton’un life style markası Canopy by Hilton, Hırvatistan’ın Zagreb şehir merkezinde açılacak.  

12/02/2018 14:40
Hilton'un yeni oteli nerede açılıyor?

Hilton, yerel özelliklere göre misafirlerine ayrıcalıklı hizmet sunan Canopy by Hilton otel grubunun, Zagreb’te açılışı için hazırlıklarına devam ettiğini duyurdu. Hilton’un life style otel kategorisini yeniden tanımladığı bu özel projenin, 2018’in sonlarına doğru açılışının yapılması planlanıyor.

Zagreb'in canlı şehir merkezinde ihtişamlı yerel deneyimler arayan konuklar, tesiste rahat bir konaklama deneyimi yaşayacak. Ayrıca otel, Avrupa kıtasındaki ilk Canopy olacak.

Neden Zagrep tercih edildi?

Canopy by Hilton'un Küresel Başkanı Gary Steffen, "Hilton by Canopy ile mükemmel bir uyuma sahip olan Zagreb, gelişme hızıyla Avrupa’da dikkat çekiyor. Zagreb şehir merkezi gelişiminin yansı sıra  konuklarımıza yerel dokulardan esinlenen yiyecek ve içecek deneyimiyle Hırvatistan başkentini keşfetmek üzere eşsiz bir fırsat sunacağımız için oldukça heyecanlıyız” dedi.

Hilton’un EMEA Gelişimden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon, grubun yeni yatırımıyla ilgili olarak, "Hırvatistan, bakir kalmış plajları, milli parkları, tarihi kentleri ve canlılığı daha da artan ziyaretçileri ile her yıl  milyonlarca turisti çekmeyi başarıyor.

Hırvatistan, turizmde rekor bir yılı geride bıraktı

2017’de 20 milyondan fazla sayıda turist çeken ülke, turizmde rekor bir yılı geride bıraktı, bu etkileyici görünüm bu yıl da devam edecek. Hırvatistan’da yeni otel portföyümüz Canopy by Hilton ile yer almaktan ve Zagreb City Hotels d.o.o. ile çalışmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz” diye konuştu.

2014 yılında faaliyetine başlayan Canopy by Hilton,  yer aldığı şehirlerde kurduğu derin yerel bağ sayesinde Ekip Üyeleriyle birlikte şehrin yerel özelliklerini yeniden hayata geçiriyor.

Otelde, Hırvatistan’ın ilk şekerleme fabrikasının izleri var

Konuklar günlük tadım etkinliklerinde tarihi Hırvat yemek ve içkilerini deneyebiliyor, konaklama süreleri boyunca yerel dokunuşların keyfini çıkarabiliyor.

1911’de Union adıyla açılan Hırvatistan’ın ilk şekerleme fabrikası, otelin iç mekan tasarımında ve tasarımda kullanılan endüstriyel malzemelerde öne çıkarılıyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.