Hilton’un Özel Ödülü Türkiye ekibinin oldu

Hilton Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerindeki en iyilerini seçti. 2016 yılının Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanları‘nın Özel Ödülü, Türkiye ekibinden Armin Zerunyan ve Ruhsar Eryöner’in oldu.

31/12/2019 23:40
Hilton’un Özel Ödülü Türkiye ekibinin oldu

Hilton’un her yıl en iyileri seçtiği, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanları‘nın Özel Ödülü, 2016 yılında, Türkiye yönetim ekibinden, Hilton Worldwide Üst Sınıf Oteller Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan ve Hilton Worldwide Orta Sınıf Oteller Türkiye Bölge Müdürü Ruhsar Eryöner’in oldu. Dünyanın en misafirperver şirketi olma yolunda yaptıkları çalışmalar, liderlikleri ve içerisinde bulundukları topluma yaptıkları katkılar için ödüllere aday olan tüm genel müdürlere teşekkür eden Hilton, uzun ve zorlu bir eleme sürecinin ardından birincileri seçtiklerinin altını çizdi.

33 yıllık Hilton kariyerinde 6 farklı ülkede görev alan Armin Zerunyan, 2011 yılının Ocak ayından bu yana Hilton Worldwide Üst Sınıf Oteller Türkiye Bölge Müdürü görevinde bulunuyor. Zerunyan, Hilton Worldwide‘daki görevinin yanında Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği TUROB’un ve Türk-Amerikan Ticaret Odası’nın (ABFT) Yönetim Kurulu Üyesi durumunda. 25 yıllık Hilton deneyimine sahip olan Ruhsar Eryöner ise Ekim 2015’ten bu yana Hilton Worldwide Orta Sınıf Oteller Türkiye Bölge Müdürü görevine devam ediyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.