Hilton’un en lüks markası Bodrum’a geliyor

Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük koyundaki “Çetin Burnu” Bodrum’un en lüks yatırımlarından birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

08/02/2018 16:09
Hilton’un en lüks markası Bodrum’a geliyor

Ankara merkezli gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan BESA Grup, Hilton’un ‘Curio’ markasını yanına alarak Gündoğan’ın yanı başındaki Küçükbük’te 200 milyon dolarlık yatırım yapacağı “The BO Viera” projesinde temeli attı.

Böylece Mandarin Oriental, Swissotel, Kempinski, Paramount Hotels&Resorts, Banyan Tree, LUX, Four Seasons gibi devlerin ardından bir lüks ikonu daha Bodrum’u seçmiş oldu.

1.2 kilometrelik sahil

“The BO Viera projesi ile bir hayalim gerçekleşiyor” diyen BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Bodrumlu bir yaşam deneyimi oluşturmanın formülünü ürettiklerini anlatarak, şöyle devam etti: “Projeyi kurgularken hem Bodrumlular’ı, hem de bu güzide kasabada yaşamak isteyenleri dinledik.

Bugün projemiz, mimari projesi onaylanmış, inşaat ruhsatı alınmış, 150 dönüm arazi üzerinde, Bodrum’un en büyük projesi sıfatıyla yükseliyor.” 

Mimari doğal yapıyla birleşti

Kendisi de bir mimar olan Salih Bezci, Apostol (Küçük Tavşan) Adası’na bakan projede mimarinin doğal yapı ile bütünleştiğini ve bölgenin endemik yapısına uygun peyzaj hazırlandığını söyledi. 

Milliyet'te yer alan habere göre, Bodrum’da inşaat iznini başlamasıyla birlikte temel attıklarını ve ilk etabı bitirmek için yoğun mesai yaptıklarını ifade eden Salih Bezci, şimdiden 500 kişiye iş sağladıklarını bu sayının önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğini söyledi.

The BO Vue Curio a Collection by Hilton hizmet verecek

Projede kullanılan taşların oldukça özel olduğunu bunun sebebinin kendi arazilerinden çıkan taşlar olmasından kaynaklandığını anlatan Salih Bezci, “Başkaları da istiyor ama bize ancak yetecek gibi duruyor” ifadelerini kullandı.

Uzun dönem Ankara Ticaret Odası (ATO) başkanlığı da yapan bu yüzden gerek konut, AVM projeleriyle gerek ATO’daki görevi sebebiyle geniş bir çevresi bulunan Salih Bezci, projenin Ankara ve İstanbul’da oturanlar ve AVM’den tanıdığı perakendeciler tarafından şimdiden ilgi gördüğünü belirtti. Bezci, ilk satışların yapıldığını da sözlerine ekledi.

Metrekare fiyatı 4 Bin Euro olan projede 1.2 kilometrelik sahil ve 85 odalı “The BO Vue Curio a Collection by Hilton” oteli hizmet vermeye başlayacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.