Hilton'dan otelcilikte devrim yaratacak yenilik

Hilton Hotels, her misafirin tercihlerini tanıyıp kendini ona göre ayarlayan 'Akıllı otel odası' prototipini deniyor. Akıllı odaların önümüzdeki yıldan itibaren misafirlere hizmet vermesi planlanıyor.

31/12/2019 23:40
Hilton'dan otelcilikte devrim yaratacak yenilik

Otelcilik sektörüne adapte edilen yeni teknolojiler, kullanıcıların belirli bir tecrübeyi kendi tercihlerine göre yaşayabilmesini sağlamaya başladı. Hilton'un hayata geçirmeyi planladığı bu yeni eğilim; netflix içeriğinden, yatak odasındaki ışıkların ortamı ne derece aydınlattığına, tercihe göre hazırlanan minibardan, odanın duvarlarının nelerle süslendiğine kadar ayrınlıtı tercihleri içerecek.

Hilton Hotels, mimaride uygulanan son teknolojik gelişmelerle evlerde yavaş yavaş yaygınlık kazanan bu yeni uygulama sayesinde, rakiplerine fark atmayı da başaracak. Şirketinin planlarına göre, artık otel odaları anında, gelen misafire göre bireyselleşecek.

“Akıllı otel odaları", gelen misafirin tercihlerini öğrenerek, kendini ona göre düzenleyecek. Örneğin; oda misafirinin tercih ettiği sıcaklıkta olacak. Misafirin tercihine göre netflix içeriği yükleyecek ya da minibarda sunulan içecekleri misafirin tercihine göre doldurmak gibi unsurları kapsayacak. Bunun için de, misafirlerin tercihlerini rezervasyon sırasında Hilton Hotels'e bildirmesi yeterli olacak. Bu gibi bireysel tercihler, bir uygulama ile belirtilecek. Müşterinin tercihleri kaydedilerek, bir sonraki rezervasyondaki zaman kaybı ortadan kaldırılacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.