Hilton Dalaman sezonuna yeniliklerle girdi

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa;yeşili ve maviyi en zengin şekilde bir araya getiren olağanüstü coğrafyası ile kendinden yine söz ettirecek otellerin başında gelecek.

31/12/2019 23:40
Hilton Dalaman sezonuna yeniliklerle girdi

Hilton Dalaman Resort &Spa; genişbir alana yayılan Spa’sında yenilenmek, nefes terapisi ve yoga seanslarıyla enerjisini yükseltmek isteyen yetişkinler ve Kids Carnaval, Spafor Kids, çizim workshopları ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle tatilini dolu dolu geçirmek isteyen çocuklar için 2017 sezonunu yeniliklerle açtı.

En son Aralık 2016’da QualityManagament tarafından “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Ege Bölgesi Resort Oteli’’ olarak seçilen Hilton Dalaman SarıgermeResort&Spa, önceki yıllarda da “Hilton Mükemmellik Ödülü-BrandAwards of Excellence”ı alarak Avrupa’nın Hilton otelleri içinde “olağanüstü performans gösteren” 5 otelden birisi seçilmişti. Dünyanın en saygın ödüllerine layık görülen otel, Akdeniz ve Ege’nin en güzel buluşma noktalarından birinde; konfor, huzur ve eğlence arayanlar için yeni sezona “merhaba” dedi.

Denizin eşsiz mavisi, aromatik ve tropikal bitkilerin de yer aldığı pek çok endemik bitkiyeev sahipliği yapan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort &Spa, doğanın içindeki arınmışlığı ile her yaştan misafire ev sahipliği yapıyor. Kuş gözlemcileri için gözde bir mekan olmaya başlayan Otel konuklarına doğa turları ile eşsiz arkeolojik ve bölgenin dokusunu yaşatacak önemli bilgilerle donatıyor. Kaliteli yaşam gustosunu benimseyen anlayışla spor ve sağlıklı yaşam üzerine otelde alkali yiyeceklerin sunulduğu büfeden tutun, dağ bisikletleriyle safariye kadar bir çok olanak misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Lezzet düşkünleri için 6 eşsiz restorana sahip olan otel, yetişkinlere kendilerini özel hissedebilecekleri devasa bir spa merkezi, denizi ve konforu bir araya getiren Gazebo Evleri ve aynı zamanda gece hayatının da doyasıya yaşanabileceği Barlar Sokağıgibi pek çok kışkırtıcı alan sunarken, çocuklar için de eğlenceli aktivitelerin gerçekleştirileceği Kids Carnaval, anneler ve kızlarına unutulmaz bir spa deneyimi yaşatmayı hedefleyen Spafor Kids ve Karakarga Dergisi çizerleri tarafından gerçekleştirilecek çizim workshoplarıile misafirlerine kapılarını sonuna dek açıyor.

ÇOCUKLAR İÇİN RENGARENK BİR KARNAVAL

Hilton Dalaman SarıgermeResort& Spa, yetişkinlere lüks ve konforu sunarken çocukları da unutmuyor. Çocuklu aileler için geliştirilen yeniliklerden ilki Kids Carnaval. Bu rengarenk çocuk karnavalında ufak misafirler; sabun, cup cake, kukla yapımı gibi eğlenceli ve öğretici aktivitelerin gerçekleşeceği atölyelerin yanı sıra; kukla tiyatrosu, hedefli kale,  x-box futbol, kar partisi ve daha birçok eğlenceli oyun ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar.

Çocukların keyifli vakit geçirebileceği bir başka alan ise Carpi Kidz Paradise. 4-12 yaş grubundaki çocuklara hitap eden Carpi Kidz Paradise’da açık ve kapalı aktivite odaları, kapalı sineması, bebek oyun ve uyku odası, mini amfi tiyatrosu ve açık oyun alanlarından oluşan pek çok etkinliğe yer veriliyor.

Hilton Dalaman SarıgermeResort& Spa, çocuklar ve gençler için oluşturulan “PriveTeen Club” ile de eğlenceli ve yaratıcı günlük aktivitelere ev sahipliği yapıyor.“Hilton Dalaman SarıgermeTeenager Konsepti”, 13 –17 yaş grubu genç misafirlerin tatilden tüm beklentilerine cevap verebilecek aktiviteler sunuyor. Gençler, gündüz açık alanda yapılan spor aktivitelerinin dışında, “TeenagerKulübü” olan “PriveTeen”dezihinsel, sanatsal ve eğlenceli faaliyetlerde bulunabiliyor.

Hilton Dalaman SarıgermeResort& Spa, ilkbahar ve sonbahar sezonunda ısıtılan “Yetişkin ve Çocuk Aquaparkları” keyfi ile de çok eğlenceli!Ayrıca çocukların vazgeçilmez eğlencesi ısıtmalı çocuk havuzu, hayvanlar aleminden birçok karaktere ev sahipliği yapıyor.Kurbağa Kaydırak ve Balık Kaydırak'ın yanı sıra  Zürafa, Mantar ve Palyaço Duşlar 0-4 yaş çocukların havuz keyfini ikiye katlıyor.

Hilton Dalaman SarıgermeResort& Spa’da gerçekleştirilen yenilikler çocuk etkinlikleriyle de sınırlı değil! Çocuklar eğlencenin tadını çıkarırken mola vermek isteyen yetişkinler için Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinden Destek Yayınevi ile işbirliği gerçekleştirildi. Bu kapsamda Hilton Dalaman SarıgermeResort& Spa içerisinde kitabevi açılacak. Ayrıca dileyen misafirler için Destek Yayınevi’nin alt kuruluşu olan Karakarga Dergisi’nin çizerleri de çizim workshopları gerçekleştirecekler.

Çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirmek isteyen anneleri ise, 6.000 metrekarelik dev bir alanda hizmet veren ElysionSpa’da huzuru ve eğlenceyi bir araya getiren Spa for Kids bekliyor. Amerika’da yükselen bir trend haline gelen Spafor Kids konsepti Hilton Dalaman SarıgermeResort&Spa’ya taşınacak. SpaforKids’teanneler ve kızları eğlenceli vakit geçirecekler.

Tabii ki bölgenin en büyük spası olan ElysionSpa’da, huzur yalnızca çocuklar için değil. İsmini ve konseptini Roma ve Helen kültüründen alarak Helenistik dönemin büyüsünü günümüze taşıyan ElysionSpa’daUzakdoğu’nun egzotik atmosferi Türk gelenekleriyle birleştirilmiş. Vücudu toksinlerden arındıran terapiler, besleyici masaj bakımları ve bölgesel peeling uygulamaları; dünya masaj literatüründeki masaj teknikleri ve terapi yöntemleriyle özel eğitimli Türk ve Balili profesyonel bir ekip tarafından yapılıyor. Ayrıca spa deneyimini kendi özel odasında almak isteyen misafirler için HoneymoonDublexSuitlerde bulunuyor.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da çocuklar kadar doğaya dönmek isteyen yetişkinlerin de ilgisini çeken bir diğer alan ise mini bir hayvanat bahçesi olan Zooland. Eğlencesini macera sosuyla tatlandırmak isteyen yetişkinler için özel bir peyzajla tasarlanan Zooland içerisinde kümes hayvanlarından çiftlik hayvanlarına kadar pek çok hayvan türüne yer veriliyor.

Hilton Dalaman SarıgermeResort&Spa’da misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği bir diğer alan ise tamamen doğal yaşam esas alınarak geliştirilen Organik Bahçe. Bu doğal alan misafirlerin kendi bitkilerini yetiştirmeye olanak tanıyacak şekilde düzenlendi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.