Hayallerdeki düğün Wyndham Grand Kalamış’ta gerçeğe dönüşüyor

Hayallerdeki düğünü gerçeğe dönüştüren Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, her yıl yenilenen konsepti ile muhteşem düğünlere ev sahipliği yapıyor.

19/04/2018 14:18
Hayallerdeki düğün Wyndham Grand Kalamış’ta gerçeğe dönüşüyor

Kır düğünleri bahar ve yaz aylarının en çok tercih edilen konseptlerinden olsa da, otel düğünlerinde de aynı havayı yaşamak mümkün. Gerçek çiçek ve süslemelerden oluşan kır düğünü konsepti ile ön plana çıkan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, her yıl yenilenen konsept ve trendleriyle muhteşem düğünlere ev sahipliği yapıyor.

İster gün batımında, ister havuz başında

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında davetlilerinizin şahitliğinde imzalarınızı atarken, Kalamış Marina manzarasına karşı gün batımının keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

İhtişamlı saray konseptiyle tasarlanan 500 kişilik oturma kapasiteli son teknolojiyle donatılan Kalamış Balo Salonu, sadeliği ve zarafeti ile Moda Balo Salonu ve havuz başı düğünler için Anadolu Yakası’nın modern şıklığıyla tartışmasız en şık mekanı Beykoz Salonu farklı zevklere sahip her bir çifte alternatifler sunuyor.

Lezzetler başınızı döndürecek!

Düğününüzün en önemli detayların biri olan mönü ise otelin ödüllü Executive Chef’i Mehmet Yalçınkaya'nın elinden çıkıyor. Ödüllü şef çiftlerin heyecanına günler öncesinden dahil oluyor ve onlara alternatifli düğün menüleri hazırlayıp, sunuyor.

Menüde yer alan her detay lezzetli olduğu kadar modern bir anlayışla sunuluyor. Gecenin olmazsa olmazı görkemli düğün pastası ise Şef Sedat Yaman’ın ellerinden çıkıyor.

Eğlence “After Party” ile devam ediyor

Hayatının en özel gününün bitmesini istemeyen çiftler, düğünün ardından ister otelin balo salonlarında, isterse de terasında “After Party” ile yapabilir. Gece 03:00’e kadar süren eğlencenin mönüsünde seçilecek 3 çeşit atıştırmalık ve içki servisi seçenekleri bulunuyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.